Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

"Mind Your Manners", Slash nu tolerează cârcotași - AUDIO

Slash a lansat o nouă piesă împreună cu Myles Kennedy & The Conspirators. Melodia se numește "Mind Your Manners" și se adresează celor care au prostul obicei de a cârti mereu și de a te indispune atunci când lucrurile îți merg bine.

Concert Slash la Arenele Romane din Bucuresti pe 28 iunie 2015 (foto: Alex Chelba / InfoMusic.ro)

Extrasă de pe noul album "Living the Dream", "Mind Your Manners" a fost prima piesă compusă pentru acest disc. Single-ul poartă amprenta riff-urilor energice ale lui Slash, fiind întregitî de linia melodică alunecoasă a lui Myles Kennedy și un refren exploziv.

“Am scris piesa pe loc pentru a ajuta trupa să înceapă înregistrările în forță în ianuarie, când ne-am întors în studio. E o piesă cu o abordare directă. Un rock destul de cinstit și amuzant de cântat”, a declarat Slash.

În ce privește mesajul piesei, Myles Kennedy ne spune că versurile fac referire la acele persoane care nu se pot abține din a cârti nici atunci când ai o zi excelentă.

”Nu am auzit ”Mind Your Manners” decât atunci când au început băieții să facă o sesiune de jamming împreună. E o piesă cool și energică și am știut imediat că își va găsi locul pe album. Din punct de vedere liric, melodia este despre acel moment în care lucrurile îți merg bine, dar apare cineva care încearcă să te indispună. Trebuie să-i ții departe pe oamenii ăștia și să nu-i lași să-ți strice vibe-ul. ”

AUDIO: Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators - "Mind Your Manners"

Albumul "Living the Dream", de pe care a fost extrasă și piesa ”Driving Rain”,  va fi lansat pe 21 septembrie și va fi promovat în cadrul unui turneu. Discul include 12 piese, la care Slash, Myles Kennedy (voce), Brent Fitz (tobe), Todd Kerns (bas, voce) și Frank Sidoris (chitară, voce) au lucrat împreună cu reputatul producător Michael "Elvis" Baskette. Acesta este recunoscut pentru colaborările sale cu nume sonore ale rock-ului internațional, precum Alter Bridge, Iggy Pop și Incubus.

Tracklist "Living the Dream" - Slash cu Myles Kennedy & The Conspirators:

 1. The Call Of The Wild
 2. Serve You Right
 3. My Antidote
 4. Mind Your Manners
 5. Lost Inside The Girl
 6. Read Between The Lines
 7. Slow Grind
 8. The One You Loved Is Gone
 9. Driving Rain
 10. Sugar Cane
 11. The Great Pretender
 12. Boulevard Of Broken Hearts

Slash cu Myles Kennedy and The Conspirators au susținut două concerte în România. În 2013 au avut un concert sold out la Sala Palatului, iar în 2015 au umplut Arenele Romane.

Citește mai multe despre Slash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cine reprezintă România la Cerbul de Aur 2018?

La Cerbul de Aur 2018, România va avea în concurs 3 artiști. Doi dintre ei au ajuns cunoscuți publicului prin...

Închide