Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Slash vorbește despre piese noi Guns N' Roses și cel mai ireal moment al reunirii

Pentru Slash, reconectarea cu Axl Rose prilejuită de reunirea Guns N' Roses a fost un moment ”uriaș”. Intervievat recent, chitaristul i-a lăudat calitățile vocale, vorbind și despre posibilitatea înregistrării unor piese noi Guns N' Roses.

Concert Slash la Arenele Romane din Bucuresti pe 28 iunie 2015 (foto: Alex Chelba / InfoMusic.ro)

Slash a avut de curând o apariție surpriză la SiriusXM, în cadrul căreia a vorbit atât de experiența incredibilă a reunirii Guns N' Roses, cât și despre planurile de viitor ale trupei. Întrebat dacă există posibilitatea ca formația să intre din nou în studio, chitaristul a dat de înțeles că ar fi șanse mari să întâmple asta.

”S-a discutat despre asta. Cred că toată lumea vrea să facă asta și vom vedea ce se întâmplă. Am fost ocupați până acum să tot alergăm în jurul planetei (cu referire la turneul "Not In This Lifetime").”

După aproape două decenii în care nu și-au vorbit ca prieteni, chitaristul s-a bucurat să-l revadă pe Axl, declarând că vocea sa a fost ”incredibilă” pe parcursul tuturor concertelor din cadrul recentului turneu.

Slash a povestit în acest interviu și despre ”un moment ireal” al reunirii:

”Cel mai ireal moment a fost la soundcheck la Troubadour (în aprilie 2016, când a început turneul) - acela a fost un moment cu adevărat ireal. Cu mult înainte de a începe show-ul, doar faptul că eram cu toții împreună, în acel mediu specific, îngrămădind, desigur, de 10 ori mai mult echipament decât aveam în primii ani. Și apoi uitându-mă peste umăr la Slash și la Duff [McKagan, basistul GUNS N' ROSES ], acela a fost un moment foarte ireal. Restul s-a simțit ca și cum ar fi foarte, foarte nou. Sunt cu un tip care mi-a fost partener în nebunii cu mulți ani înainte de a avea asta, chestia asta care s-a rupt cumva. Și apoi mai e și Duff, desigur. Și susținem show-urile astea. Și îi cunosc pe tipii ăstia, Știu piesele, dar ceva din întreaga experiență nu mă făcea să-mi amintesc, să spunem, de turneul ”Use Your Illusion”. S-a simțit foarte fresh și nou. E o chestie interesantă. Nu am avut momente de genul: <<Oh, Doamne! Îmi amintesc când făceam acordul ăsta, se întâmpla în 1991>>.”

Început în aprilie 2016, turneul "Not In This Lifetimea generat până la finele lui 2017 nu mai puțin de 292.5 milioane de dolari, plasându-se pe locul 2 în topul celor mai profitabile turnee ale anului trecut. Trupa a fost depășită doar de U2, ale cărei concerte au generat 316 milioane de dolari.

Citește mai multe despre Axl RoseGuns N' RosesSlash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces la concertul Nightwish de la București

Pe 17 august, Nightwish revine la București pentru a sărbători 20 de ani de activitate. Concertul aniversar va avea loc...

Închide