Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Slash despre #MeToo: "Mișcarea e clar justificată. Problema e că poți fi acuzat pe nedrept"

Slash susține mișcarea #MeToo, mărturisind, însă, că în contextul vieții unui rocker, lucrurile sunt ceva mai complicate. Chitaristul a vorbit și despre posibilitatea ca acuzațiile să vină pe nedrept, caz în care cel blamat este pus într-o situație foarte dificilă.

Concert SLASH la Sala Palatului pe 5 februarie 2013

Aflat în perioada promovării albumului "Living the Dream", Slash a acordat de curând un interviu pentru Classic Rock Magazine. Chitaristul a avut ocazia de a vorbi despre piesele de pe noul disc, dar și despre un subiect intens dezbătut în ultimii ani.

Slash a fost întrebat ce părere are despre mișcarea #MeToo și dacă amploarea ei a afectat în vreun fel industria muzicală.

"E o întrebare bună. Cred că mișcarea #MeToo e clar justificată - se întâmplă chiar destul de târziu. Dar evident, e complicat să discuți despre asta în contextul unei trupe  rock and roll”, a declarat Slash, nuanțându-și apoi răspunsul.

”Din fericire, eu sunt luat, așa că nu mai am de-a face cu asta. Dar trebuie să recunosc că am momente în care privesc spre trecut și analizez, spunânsu-mi: <<Da, chestia aia a fost cu consimțământ>>. Nu am avut niciodată o relație cu cineva în care să presez cealaltă persoană să facă sex sau ceva de genul ăsta.

Problema e că poți fi acuzat pe nedrept în legătură cu asta, și apoi aproape nimic nu mai contează - e peste tot. Chiar dacă se dovedește că ești nevinovat, răul a fost făcut. Iar asta trist.”

Slash va lansa în septembrie albumul "Living the Dream", LP de pe care au fost extrase deja piesele ”Driving Rain” și "Mind Your Manners". Discul include 12 piese, la care Slash, Myles Kennedy (voce), Brent Fitz (tobe), Todd Kerns (bas, voce) și Frank Sidoris (chitară, voce) au lucrat împreună cu reputatul producător Michael "Elvis" Baskette. Acesta este recunoscut pentru colaborările sale cu nume sonore ale rock-ului internațional, precum Alter Bridge, Iggy Pop și Incubus.

Chitaristul a dezvăluit recent că și-ar dori o colaborare cu Dave Mustaine și că are o piesă înregistrată cu Chester Bennington, regretatul solist Linkin Park. Versiunea melodiei trase cu Chester nu a mai ajuns pe primul său album, dar ar putea fi lansată în perioada următoare.

Citește mai multe despre Slash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Klaus Meine, solistul The Scorpions se declară deschis la înregistrarea unui nou album

Fanii Scorpions vor fi încântaţi să afle că există perspectiva unui nou album realizat de legendarii muzicieni. Solistul Klaus Meine...

Închide