Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Slash ar putea colabora cu Dave Mustaine: "Iubesc stilul lui de a face riff-uri"

Slash i-a făcut o mulțime de complimente lui Dave Mustaine, mărturisind într-un interviu că i-ar face plăcere să colaboreze cu el. Cei doi au mai cântat împreună în anii de glorie ai rock-ului și metal-ului, având câteva sesiuni de jamming în perioada lansării EP-ului ”Live ?!*@ Like a Suicide”.

Concert SLASH la Sala Palatului pe 5 februarie 2013 (foto: Mihai Anghel / InfoMusic.ro)

Slash a vorbit într-un interviu pentru Loudwire despre posibilitatea unei colaborări cu Dave Mustaine. Chitaristul este un mare fan al lui Mustaine, ideea de a lucra cu el părându-i-se intrigantă.

"Nu am vorbit niciodată cu el despre asta. E destul de prolific în realizarea albumelor Megadeth în felul în care le face. Nu mă văd înregistrând o piesă Megadeth. Nu cred că m-aș potrivi în contextul stilului Megadeth, dar poate vrea Dave să înregistreze ceva cu mine - nu știu", a declarat Slash.

Dave Mustaine și Slash au avut oportunitatea de cânta împreună în 1986, cei doi având câteva sesiuni de jamming după lansarea EP-ului Guns N' Roses ”Live ?!*@ Like a Suicide”.

”A fost foarte cool. Iubesc stilul lui de a face riff-uri; îmi place de unde își ia inspirația. Așa că atunci când ne-am petrecut timpul împreună, chiar dacă eram sub influența a diverse substanțe, ne-am simțit extraordinar.”

În autobiografia sa, publicată în 2007, Slash vorbea cu multă admirație despre Dave Mustaine.

”A fost un adevărat manic și un geniu în a compune riff-uri. Ne petreceam timpul împreună, fumam și ne veneau idei geniale pentru riff-uri heavy metal, din acelea super întunecate și heavy.”

Slash va lansa în curând albumul "Living the Dream", de pe care au fost extrase deja piesele ”Driving Rain” și "Mind Your Manners". Discul include 12 piese, la care Slash, Myles Kennedy (voce), Brent Fitz (tobe), Todd Kerns (bas, voce) și Frank Sidoris (chitară, voce) au lucrat împreună cu reputatul producător Michael "Elvis" Baskette. Acesta este recunoscut pentru colaborările sale cu nume sonore ale rock-ului internațional, precum Alter Bridge, Iggy Pop și Incubus.

Slash a dezvăluit în cadrul unui interviu că are o piesă înregistrată cu Chester Bennington. Acea versiune a melodiei nu a mai ajuns pe primul său album, dar ar putea fi lansată în perioada următoare.

Citește mai multe despre Dave MustaineMegadethSlash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Liam Payne lansează EP-ul „First Time”

Liam Payne lansează EP-ul „First Time”, ce reunește patru materiale noi, printre care o colaborare cu French Montana, o piesă...

Închide