Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Sir Patrick Stewart îşi reia rolul Jean-Luc Picard în serialul Star Trek

Veşti bune pentru fanii Star Trek: legendarul actor Sir Patrick Stewart îşi va relua rolul în serialul Star Trek. Va redeveni temerarul căpitan Jean-Luc Picard, după cum a confirmat recent la o convenţie a fanilor Star Trek.

Publicat

pe

Patrick Stewart revine in rolul Jean Luc Picard 2018
Patrick Stewart revine in rolul Jean Luc Picard 2018 │ FOTO: Patrick Stewart twitter.com

Producătorii Star Trek au confirmat această mutare în weekendul trecut, iar Patrick Stewart va apărea în serialul Star Trek: The Next Generation. Actorul va fi şi producătorul executiv al serialului, care va fi difuzat pe CBS, prin serviciu video on demand. Apariţiile lui Jean-Luc vor începe din toamna lui 2019.

Stewart a jucat rolul apreciatului căpitan în Star Trek: The Next Generation, între 1987 şi 1994. De atunci actorii din serial au mai apărut şi în alte 4 filme de lung metraj, dintre care cel mai recent a fost Star Trek: Nemesis, în care l-am văzut şi pe Picard. Producătorul noului serial, Alex Kurtzman a recunoscut că fanii hardcore ai seriei au aşteptat timp de 20 ani întoarcerea căpitanului care îmbina tonul sfătos cu ironia şi umorul.

Patric Stewart s-a declarat foarte mândru şi încântat de această oportunitate:

Voi fi întotdeauna foarte încântat că am făcut parte din Star Trek: The Next Generation, dar atunci când am încheiat filmările la pelicula din 2002, am crezut că timpul meu cu "Star Trek" s-a încheiat în mod natural.

De aceea este o surpriză neaşteptată şi încântătoare de a mă găsi revigorat şi încântat să revin în rolul lui Jean-Luc Picard şi să explorez noi dimensiuni cu el. Voi căuta viaţă nouă cu el, exact când credeam că viaţa e gata. În ultimii ani a fost o bucurie să aud multe poveşti despre modul în care "The Next Generation" a adus bucurie şi alinare oamenilor, i-a ajutat să treacă prin perioade dificile şi Jean-Luc i-a inspirat pe mulţi să îi urmeze exemplul în domenii ca explorare, ştiinţă sau leadership.

Simt că sunt gata să revin în acel rol pentru acelaşi motiv - pentru a cerceta şi simţi acea lumină pe care el o aduce în aceste vremuri uneori întunecate.

Star Trek este un fenomen cultural care valorează multe miliarde de dolari şi a generat multiple seriale, filme, jocuri, convenţii şi o bază uriaşă de fani în toată lumea. A împlinit 50 de ani în 2016 şi nu pare gata să devină demodat în viitorul apropiat.

Comentează

Trending