Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Sir Patrick Stewart îşi reia rolul Jean-Luc Picard în serialul Star Trek

Veşti bune pentru fanii Star Trek: legendarul actor Sir Patrick Stewart îşi va relua rolul în serialul Star Trek. Va redeveni temerarul căpitan Jean-Luc Picard, după cum a confirmat recent la o convenţie a fanilor Star Trek.
Patrick Stewart revine in rolul Jean Luc Picard 2018

Patrick Stewart revine in rolul Jean Luc Picard 2018 (foto: Patrick Stewart)

Producătorii Star Trek au confirmat această mutare în weekendul trecut, iar Patrick Stewart va apărea în serialul Star Trek: The Next Generation. Actorul va fi şi producătorul executiv al serialului, care va fi difuzat pe CBS, prin serviciu video on demand. Apariţiile lui Jean-Luc vor începe din toamna lui 2019.

Stewart a jucat rolul apreciatului căpitan în Star Trek: The Next Generation, între 1987 şi 1994. De atunci actorii din serial au mai apărut şi în alte 4 filme de lung metraj, dintre care cel mai recent a fost Star Trek: Nemesis, în care l-am văzut şi pe Picard. Producătorul noului serial, Alex Kurtzman a recunoscut că fanii hardcore ai seriei au aşteptat timp de 20 ani întoarcerea căpitanului care îmbina tonul sfătos cu ironia şi umorul.

Patric Stewart s-a declarat foarte mândru şi încântat de această oportunitate:

Voi fi întotdeauna foarte încântat că am făcut parte din Star Trek: The Next Generation, dar atunci când am încheiat filmările la pelicula din 2002, am crezut că timpul meu cu "Star Trek" s-a încheiat în mod natural.

De aceea este o surpriză neaşteptată şi încântătoare de a mă găsi revigorat şi încântat să revin în rolul lui Jean-Luc Picard şi să explorez noi dimensiuni cu el. Voi căuta viaţă nouă cu el, exact când credeam că viaţa e gata. În ultimii ani a fost o bucurie să aud multe poveşti despre modul în care "The Next Generation" a adus bucurie şi alinare oamenilor, i-a ajutat să treacă prin perioade dificile şi Jean-Luc i-a inspirat pe mulţi să îi urmeze exemplul în domenii ca explorare, ştiinţă sau leadership.

Simt că sunt gata să revin în acel rol pentru acelaşi motiv - pentru a cerceta şi simţi acea lumină pe care el o aduce în aceste vremuri uneori întunecate.

Star Trek este un fenomen cultural care valorează multe miliarde de dolari şi a generat multiple seriale, filme, jocuri, convenţii şi o bază uriaşă de fani în toată lumea. A împlinit 50 de ani în 2016 şi nu pare gata să devină demodat în viitorul apropiat.

Citește mai multe despre Patrick Stewart
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Armin van Buuren a mixat 7 ore la UNTOLD, a promis să revină în 2019

Armin van Buuren a stabilit un record de timp de mixaj la UNTOLD Festival 2018, mixând 7 ore pe scena...

Închide