Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Rod Stewart concertează în Piața Constituției, la Zilele Bucureștiului 2018

Rod Stewart revine toamna aceasta în România, la 23 de ani de la ultima sa vizită în țara noastră. Veteranul muzicii rock va concerta în Piața Constituției de Zilele Bucureștiului 2018. Evenimentul va avea loc pe 23 septembrie și va fi deschis de trupa Vunk.
Rod Stewart

Rod Stewart

Urmărește-ne pe

În luna septembrie, un maraton cultural de excepție va marca două evenimente importante din istorie: aniversarea a 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului, precum și împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, fiind un prilej de sărbătoare, atât pentru bucureșteni, cât și pentru turiștii din țară și din străinătate.

Astfel, în perioada 21 - 23 septembrie 2018, Primăria Capitalei (prin creart) organizează în Piața Constituției un program cultural amplu, constând într-o serie de trei evenimente consecutive:

Concert Rod Stewart la București

Rod Stewart va concerta pentru prima dată după 23 de ani în România, în Piața Constituției din capitală, încheind seria celor trei evenimente dedicate aniversării a 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului și celebrării Centenarului Marii Uniri.

Concertul lui Rod Stewart va avea loc duminică, pe 23 septembrie 2018, în Piața Constituției. Accesul este gratuit și se face începând cu ora 17:00. 

În deschiderea concertului va urca pe scenă trupa VUNK, una din cele mai îndrăgite formații de pop-rock din România, recunoscută pentru sunetul unic, story-telling și energie, cu hituri precum „Pleacă”, „Așa și” sau „1000”.

Rod Stewart a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume. Muzicianul a fost nominalizat de 18 ori la Premiile Grammy și a fost introdus de două ori în Rock and Roll Hall of Fame, atât ca artist solo, cât și ca membru al trupei The Faces. În anul 2016, acesta a primit titlul onorific de Cavaler din partea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a pentru contribuțiile sale în muzică și pentru actele caritabile.

Toamna aceasta, Rod Stewart va lansa un nou album de studio, intitulat  "Blood Red Roses". Va fi cel de-al 30-lea album de studio al legendarului muzician.

Citește mai multe despre Rod Stewart
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Mind Your Manners", Slash nu tolerează cârcotași - AUDIO

Slash a lansat o nouă piesă împreună cu Myles Kennedy & The Conspirators. Melodia se numește "Mind Your Manners" și...

Închide