Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Provocarea "Am / N-am" cu jurații de la Vocea României 2018 - VIDEO

Irina Rimes, Tudor Chirilă, Andra și Smiley au acceptat provocarea "Am / N-am". Aflăm, cu acest prilej, dacă jurații noului sezon Vocea României au avut vreodată o relație cu un fan / fană, dacă au trimis poze dezbrăcați, sau dacă au regretat lansarea vreunei piese.
Provocarea ”Am/N-am” cu Irina Rimes, Tudor Chirilă, Andra și Smiley

Provocarea ”Am/N-am” cu Irina Rimes, Tudor Chirilă, Andra și Smiley

Până la începerea sezonului 8 al emisiunii Vocea României, antrenorii noi (Irina Rimes și Andra) și vechi (Tudor Chirilă și Smiley) ai concursului se prezintă publicului ce îi va urmări din toamnă oferind câteva informații mai piperate despre viața lor profesională și intimă.

În cadrul provocării "Am / N-am", aflăm dacă Irina, Andra, Tudor sau Smiley au avut vreodată o relație cu un fan / fană, dacă și-au făcut cumva un cont fals pentru a spiona pe cineva, dacă au trimis cuiva poze cu ei dezbrăcați, dacă li s-a întâmplat să uite versurile unei piese, ori dacă au fost lăsați baltă la vreo întâlnire.

Răspunsurile sunt savuroase, jocul punând-i uneori în dificultate pe cei patru artiști. Cu acest prilej, îi putem observa pe antrenori interacționând între ei, energia juriului fiind acum diferită, odată cu venirea Irinei Rimes și a Andrei.

VIDEO: Provocarea "Am / N-am" cu jurații sezonului 8 Vocea României

Filmările pentru cel de-al 8-lea sezon Vocea României au început din luna iulie. Într-un decor nou, cu scaune noi, antrenorii și-au ocupat locurile și au ascultat deja primele voci din acest sezon.

Irina Rimes, cea mai tânără antrenoare a emisiunii, a mărturisit că este foarte entuziasmată să fie inclusă în acest proiect, chiar dacă anunțul că va face parte din juriu ”a venit foarte subit”.

"Au venit producătorii de la Vocea României și au spus: <<Da, tu vei fi noul jurat!>>. Și eu am zis: <<Whaaat?>>. Nu, nu a fost chiar așa. Cam așa a fost, dacă e să vorbim în linii mari, dar a venit foarte subit, a venit pe nepregătite, a trebuit să mă pregătesc mult pentru asta. Și emoțional, și din toate punctele de vedere, și profesional. Este cel mai important proiect al meu de până acum. Mă bucur să-i fac față. Că, în general, orice greutate în viață am avut, am învățat că pot și reușesc să-i fac față. Nu știu cum, nu știu de unde găsesc resurse necesare, dar se întâmplă. Așa e și cu Vocea României, e cel mai important proiect al meu, mă rog, din care fac parte. Și sunt foarte, foarte entuziasmată. Mega entuziasmată", a povestit Irina într-un interviu acordat la Europa FM Live pe Plajă.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Agenţia de modelling a lui Kate Moss a recrutat un fost headliner de la Neversea

Agenţia de modelling a lui Kate Moss a recrutat-o pe Rita Ora drept cel mai nou fotomodel din portofoliu. Rita...

Închide