Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Urmărește un fragment din noul videoclip al lui Rod Stewart, "Didn't I" - VIDEO

Rod Stewart îi oferă sfaturi de viață fiicei sale în noul videoclip "Didn't I". Melodia este extrasă de pe cel de-al 30-lea album de studio al veteranului muzician, ”Blood Red Roses”, așteptat să apară pe piață în septembrie.

Publicat

pe

Rod Stewart în videoclipul noului single ”Didn't I”
Rod Stewart în videoclipul noului single ”Didn't I”

Cariera impresionantă a lui Rod Stewart continuă cu un nou album, cel de-al 30-lea înregistrat. LP-ul se numește ”Blood Red Roses” și conține 3 cover-uri și 13 piese originale, ce-i poartă semnătura.

“Întotdeauna am impresia că fac albume pentru câțiva prieteni, iar acest material transmite acea intimitate. Sinceritatea și onestitatea sunt foarte importante în viață, iar asta este valabil și atunci când compui”, a declarat Rod Stewart în comunicatul de presă ce anunță lansarea albumului.

Discul este produs de reputatul Kevin Savigar, ce a lucrat anterior cu artiști precum Bob Dylan, George Harrison, Marilyn Manson și Willie Nelson.

Tracklist ”Blood Red Roses” - Rod Stewart:

  1. Look In Her eyes
  2. Hole In My Heart
  3. Farewell
  4. Didn’t I
  5. Blood Red Roses
  6. Grace
  7. Give Me Love
  8. Rest Of My Life
  9. Rollin’ & Tumblin’
  10. Julia
  11. Honey Gold
  12. Vegas Shuffle
  13. Cold Old London

Deluxe bonus tracks:

  1. Who Designed The Snowflake
  2. It Was A Very Good Year
  3. I Don’t Want To Get Married

”Blood Red Roses” va fi lansat pe 28 septembrie și poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al artistului. Primul single extras este "Didn't I", o piesă emoționantă, pentru care artistul a filmat deja un videoclip.

Fragment din noul videoclip Rod Stewart, "Didn't I":

Toamna aceasta, Rod Stewart va concerta la București. Evenimentul va avea loc pe 23 septembrie 2018, de Zilele Bucureștiului. În deschiderea csa va urca pe scenă trupa VUNK, una din cele mai îndrăgite formații de pop-rock din România, recunoscută pentru sunetul unic, story-telling și energie, cu hituri precum „Pleacă”, „Așa și” sau „1000”.

Rod Stewart a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume. Muzicianul a fost nominalizat de 18 ori la Premiile Grammy și a fost introdus de două ori în Rock and Roll Hall of Fame, atât ca artist solo, cât și ca membru al trupei The Faces. În anul 2016, acesta a primit titlul onorific de Cavaler din partea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a pentru contribuțiile sale în muzică și pentru actele caritabile.

Comentează

Trending