Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Nicole Scherzinger de la Pussycat Dolls urcă pe scena de la Cerbul de Aur

Nicole Scherzinger se alătură listei de muzicieni care vor urca pe scena de la Cerbul de Aur, ediţia 2018. Seara de Gală a Festivalului o va aduce pe scenă pe Nicole, fosta solistă a trupei Pussycat Dolls.
Nicole Scherzinger Cerbul de Aur 2018

Nicole Scherzinger Cerbul de Aur 2018 │ FOTO: Nicole Scherzinger

Festivalul Cerbul de Aur 2018 are loc între 29 august şi 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Nicole are peste 15 milioane de fani pe reţelele de socializare şi este cunoscută pentru hituri alături de Pussycat Dolls precum "Stickwitu", "Don't Cha" şi "Buttons". Nicole a părăsit trupa şi s-a axat pe cariera solo ulterior, având colaborări cu nume mari precum Steven Tyler, Eros Ramazzotti, Shaggy, Will Smith, 50 Cent  sau Snoop Dogg.

Nicole Scherzinger va cânta în seara Galei Festivalului, pe 1 septembrie, când mai vor urca pe scenă și Edvin Marton, Eleni Foureira, Carla’s Dreams, The Motans.

Muziciana a avut şi un rol important în diferite emisiuni de talente, precum "Popstars", pe care o câştiga în 2001 sau "Dancing With the Stars" (2010). Din 2011 Nicole Scherzinger este unul dintre juraţii X Factor, ediţia din SUA şi cea din Marea Britanie. O vom auzi pe artistă interpretând cele mai cunoscute hituri ale sale, atât din cariera solo, cât şi din perioada Pussycat Dolls.

Ediţia 2018 a Festivalului Cerbul de Aur ne aduce şi o aniversare de 50 de ani de la debutul competiţiei. Cu această ocazie vor urca pe scenă artişti precum Andra, Delia, Horia Brenciu, Carla's Dreams sau Loredana. Pe listă se află şi muzicieni internaţionali, precum James Blunt, Amy Macdonald, Edvin Marton şi Gigliola Cinquetti. Există şi o secţiune concurs a festivalului, care include 18 participanţi.

E vorba despre artişti din 15 ţări, care încearcă să obţină marele premiu. România are 3 interpreţi aleşi de juriu: Dora Gaitanovici, Raluca Blejusca şi Ovidiu Anton, câştigatorul Selecţiei Naţionale Eurovision în 2016.

Festivalul Internatiuonal Cerbul de Aur a debutat în 1968 şi a avut 17 ediţii până acum, ultima în anul 2009. Pe parcursul anilor au participat artişti precum Julio Iglesias, Sheryl Crow, Tom Jones, Boy George, James Brown sau Christina Aguilera.

Prezentatorii evenimentului din Piaţa Sfatului sunt Mădălina Ghenea şi actorul italian Gabriel Garko, care în aceeaşi formulă au prezentat festivalul Sanremo 2016. Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate de către Televiziunea Română.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Nicole ScherzingerPussycat Dolls
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cum poţi vedea online concertele de la Lollapalooza: The Weeknd, Jack White şi alţii

Lollapalooza 2018 este cel mai fierbinte eveniment muzical al verii dacă te afli în Statele Unite. Se desfăşoară în Chicago,...

Închide