Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Nicki Minaj anunţă albumul "Queen" şi noua dată de lansare

Nicki Minaj a bătut cred toate recordurile la numărul de colaborări pe care le-a avut în ultimii 2 ani. Cu toate acestea nu a mai lansat un album propriu de 4 ani, în ciuda a multiple teasere şi single-uri recente. Acum aflăm că viitorul său LP a fost amânat, dar avem un nume oficial pentru disc.
Coperta album Nicki Minaj Queen

Coperta album Nicki Minaj Queen (foto: Nicki Minaj)

Noul release se va numi "Queen" şi va debuta pe 17 august. În ultima săptămână rapperiţa a cucerit YouTube-ul prin piesa "FeFe", un featuring cu 6ix9ine şi Murda Beatz. În 2018 artista a devenit virală şi pentru single-urile "Chun-Li" şi "Barbie Tingz". Minaj a mărturisit că a început înregistrarea noului album în ianuarie, dar avea şi piese care erau gata de 18 luni.

Întregul proces creativ din spatele LP-ului a primit şi un film documentar, care va sosi odată cu noul album. Artista a apărut pe Apple Music Essentials într-o campanie "playlist takeover" şi a transmis următorul mesaj fanilor:

Dragii mei. Am o surpriză uriaşă pe care nu v-o pot împărtăşi până în ziua de dinainte de lansarea lui #Queen. Aşa că între timp ascultaţi playlistul realizat pentru voi. Am compus #FEFE cu bunul meu prieten din Brooklyn. Arată mai ciudat, dar este foarte de treabă sub acele tatuaje.

Ultima oară când am colaborat cu YG am apărut pe remixul său "My Hitta". Recent am cântat #BigBank la BET Awards şi m-am distrat de minune cu Big Sean şi 2 Chainz. Am realizat piese clasice cu toţi artişti. Sunt foarte încântată şi de colaborarea recentă cu Ariana Grande. Este una dintre artistele cele mai ancorate în realitate cu care am lucrat.

Artista a făcut aluzie şi la o versiune 2.0 a clipului "Bed" cu Ariana, dar şi la un videoclip pentru colaborarea cu Post Malone "Ball For Me". "Queen" este al patrulea album al lui Nicki, care avea ca data iniţială de lansare 15 iunie. Anunţul debutului venise la Met Gala pe covorul roşu, dar lansarea a fost decalată. Au trecut 4 ani de la LP-ul "The Pinkprint" perioadă în care Nicki Minaj a cochetat cu actoria în pelicule ca "The Other Woman".

Citește mai multe despre Nicki Minaj
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
John McLaughlin & the 4th Dimension aduc jazz-rock-ul sofisticat la Sala Palatului

‘’Cel mai bun chitarist în viață’’, John McLaughlin, va concerta la București în primăvara anului viitor. Evenimentul va avea loc...

Închide