Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Nicki Minaj anunţă albumul "Queen" şi noua dată de lansare

Nicki Minaj a bătut cred toate recordurile la numărul de colaborări pe care le-a avut în ultimii 2 ani. Cu toate acestea nu a mai lansat un album propriu de 4 ani, în ciuda a multiple teasere şi single-uri recente. Acum aflăm că viitorul său LP a fost amânat, dar avem un nume oficial pentru disc.

Publicat

pe

Coperta album Nicki Minaj Queen
Coperta album Nicki Minaj Queen │ FOTO: Nicki Minaj

Noul release se va numi "Queen" şi va debuta pe 17 august. În ultima săptămână rapperiţa a cucerit YouTube-ul prin piesa "FeFe", un featuring cu 6ix9ine şi Murda Beatz. În 2018 artista a devenit virală şi pentru single-urile "Chun-Li" şi "Barbie Tingz". Minaj a mărturisit că a început înregistrarea noului album în ianuarie, dar avea şi piese care erau gata de 18 luni.

Întregul proces creativ din spatele LP-ului a primit şi un film documentar, care va sosi odată cu noul album. Artista a apărut pe Apple Music Essentials într-o campanie "playlist takeover" şi a transmis următorul mesaj fanilor:

Dragii mei. Am o surpriză uriaşă pe care nu v-o pot împărtăşi până în ziua de dinainte de lansarea lui #Queen. Aşa că între timp ascultaţi playlistul realizat pentru voi. Am compus #FEFE cu bunul meu prieten din Brooklyn. Arată mai ciudat, dar este foarte de treabă sub acele tatuaje.

Ultima oară când am colaborat cu YG am apărut pe remixul său "My Hitta". Recent am cântat #BigBank la BET Awards şi m-am distrat de minune cu Big Sean şi 2 Chainz. Am realizat piese clasice cu toţi artişti. Sunt foarte încântată şi de colaborarea recentă cu Ariana Grande. Este una dintre artistele cele mai ancorate în realitate cu care am lucrat.

Artista a făcut aluzie şi la o versiune 2.0 a clipului "Bed" cu Ariana, dar şi la un videoclip pentru colaborarea cu Post Malone "Ball For Me". "Queen" este al patrulea album al lui Nicki, care avea ca data iniţială de lansare 15 iunie. Anunţul debutului venise la Met Gala pe covorul roşu, dar lansarea a fost decalată. Au trecut 4 ani de la LP-ul "The Pinkprint" perioadă în care Nicki Minaj a cochetat cu actoria în pelicule ca "The Other Woman".

Comentează

Concerte & turnee

Nicki Minaj va concerta pentru prima dată în România, la SAGA Festival 2024

Nicki Minaj va concerta pentru prima dată în România și o va face în cadrul lui SAGA Festival 2024. Artista este al doilea mare nume pe care îl aflăm pentru festivalul de la Romaero Băneasa, după Armin van Buuren.

Publicat

pe

Lyric Video Nicki Minaj Barbie Tingz
Lyric Video Nicki Minaj Barbie Tingz │ FOTO: Nicki Minaj

Se pare că artista a ales România pentru singurul show pe care îl va susține în Europa de Est. Rapperița ne-a inclus în turneul său mondial PINK Friday 2, care a umplut deja stadioane pe tot globul. Nicki Minaj este cunoscută pentru hituri ca "Starships", "Super Bass", dar și "Anaconda". Organizatorii SAGA au pregătit și un tip special de bilete cu ocazia acestui anunț: Pink Ticket.

Aceste bilete speciale se pot achiziționa în rate, cu doar 49 de lei depozit și includ articole speciale de merchandising.

Pe numele său real Onika Tanya Maraj-Petty, artista Nicki Minaj s-a născut pe 8 decembrie 1982 în Trinidad și Tobago. Este cunoscută pentru flow-ul rapid din rap, alter ego-uri și a devenit celebră prin intermediul a 3 mixtape-uri lansate între 2007 și 2009. Albumul său de debut, "Pink Friday" din 2010 a urcat direct pe locul întâi în topul US Billboard 200.

Cel mai nou album al său este "Pink Friday 2", lansat în 2023, care include piese produse de fratele lui Billie Eilish, Finneas, dar și colaborări cu Murda Beatz, Dr. Luke, Drake, Lil Uzi Vert, Lil Wayne, J. Cole. Are peste 20 de piese în total.

Nicki Minaj are o carieră cinematografică activă și a apărut în mai multe filme și animații. Iată câteva dintre rolurile ei remarcabile:

1. "The Other Woman" (2014) - Nicki a interpretat rolul lui Lydia, asistenta lui Carly (interpretată de Cameron Diaz), în această comedie despre trei femei care descoperă că sunt înșelate de același bărbat.

2. "Barbershop: The Next Cut" (2016) - În acest film, Nicki Minaj a jucat rolul lui Draya, o coafeză într-un salon de înfrumusețare deținut de Calvin (interpretat de Ice Cube).

3. "Ice Age: Continental Drift" (2012) - Nicki a împrumutat vocea unui personaj feminin, Steffie, în această animație din seria "Ice Age".

4. "The Angry Birds Movie 2" (2019) - În această continuare a filmului "The Angry Birds Movie", Nicki a interpretat rolul lui Pinky, unul dintre personajele negative din film.

SAGA Festival 2024 înseamnă peste 200.000 de raveri, peste 150 de artiști, peste 6 scene și 3 zile de party. Se desfășoară la Romaero Băneasa pe 5, 6 și 7 iulie 2024. În lineup se află pe lângă Nicki Minaj și Armin Van Buuren, Raye, Loreen, James Hype, Dennis Lloyd și mulți alții.

Citește în continuare

Trending