Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Mura Masa redă sunetul ludic al muzicii pop cu noua piesă "Complicated" - AUDIO 

Mura Masa, tânărul artist pe care l-am văzut anul acesta live la Electric Castle, a lansat single-ul ”Complicated” (ft. Nao). Piesa continuă linia succesului trasată deja de lansarea albumului său de debut și a colaborării explozive cu Octavian pentru piesa ”Move On”.
Mura Masa

Mura Masa

Complicated” funcționează după o rețetă distinctă față de restul muzicii compuse până acum de Alex Crossan, reușind să aducă împreună elemente neașteptate care conturează o poveste de dragoste încurcată, în care lucrurile nu par a urma un curs firesc. „Complicated” redă sunetul ludic și colorat al muzicii pop, dar rămâne fidel și rădăcinilor, celebrând șirul colaborarilor dintre Mura Masa și Nao.

Mura Masa este un artist complet, ale cărui valențe artistice se extind pe mai multe paliere, ceea ce generează o abordare spontană, foarte personală și unică asupra muzicii. Influența tânărului artist asupra peisajului muzical actual are o componentă inovatoare, reușind să transforme orice material într-un veritabil spectacol al revelațiilor. Acesta este cunoscut pentru colaborările sale cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din universul muzicii rap și R&B (cei mai recenți, Octavian și Nao).

Albumul de debut „Mura Masa” s-a bucurat de un real succes. Discul a primit două nominalizări la premiile Grammy, pentru Best Electronic Album și Best Recording Package. Lansat în iulie 2017, discul s-a vândut deja în 500 000 de unități în toată lumea, având totodată 1 miliard de stream-uri.

AUDIO: Mura Masa - "Complicated"

În această vară, Mura Masa a oferit un spectacol de neuitat fanilor din România, ca headliner în cadrul festivalului Electric Castle. După 50 de show-uri susținute în anul 2017, artistul de doar 22 de ani își propune să continue turneul internațional și anul acesta.

Citește mai multe despre Mura Masa
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Taylor Swift cântă live una din piesele ei preferate, un hit din 1984 - VIDEO

Taylor Swift a interpretat live una dintre piesele ei preferate, un hit 1984. Pe scenă a urcat nimeni altul decât...

Închide