Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Mike Shinoda și momentul emoționant dedicat lui Chester Bennington

Mike Shinoda i-a adus un omagiu emoționant lui Chester Bennington, fostul lui coleg de trupă. Vă invităm să urmăriți momentul în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Mike Shinoda, live@Jimmy Fallon
Mike Shinoda, live@Jimmy Fallon

Artistul își promovează LP-ul, "Post Traumatic", cu care și-a făcut debutul ca artist solo. Acesta a urcat pe scena Reading Festival, unde a ales să cânte împreună cu publicul piesa trupei Linkin Park, din 2000, "In The End".

"Vreau să cântați atât de tare încât să vă audă și Chester. Sunteți pregătiți să faceți asta?" a transmis Mike Shinoda publicului.

Acesta a mai declarat că se simte foarte împlinit să fie pe scenă și se bucură că a reușit să treacă peste anxietate și să aibă curajul să cânte din nou.

Ulterior a urcat pe scena trupa Sum 41 care a cântat un cover după "Faint" (Linkin Park), invitându-l pe Mike Shinoda să interpreteze melodia alături de ei.

LP-ul "Post Traumatic" a fost precum un proces terapeutic pentru Mike Shinoda, care și-a găsit refugiul în muzică, după decesul prietenului său. Inițial, acesta a început să compun fără a avea în minte o direcție anume, pentru a-și ține mintea ocupată. Ulterior, și-a dat seama că piesele sunt precum o confesiune, reușind să transmită toate lucrurile pe care le-a simțit de când Chester Bennington a murit.

La aproape un an de la moartea lui Chester Bennington, viitorul trupei Linkin Park rămâne incert. Mike Shinoda a vorbit despre acest subiect cu prilejul fiecărui interviu sau discuții cu fanii, fără a putea oferi un răspuns definitiv.

Aflat la Inside the Studio, o emisiune a iHeart Radio, Mike a fost din nou întrebat ce se va întâmpla cu Linkin Park. Nici de această dată nu a putut trage, însă, o concluzie.

”Nu știu. Asta e întrebarea de un milion de dolari, nu-i așa? Dar, din păcate, așa cum am mai spus și înainte, nu există un răspuns până în acest moment. Ar fi extraordinar dacă aș ști care este răspunsul. Ar fi totul foarte ușor.”

Comentează

Trending