Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Mike Shinoda și momentul emoționant dedicat lui Chester Bennington

Mike Shinoda i-a adus un omagiu emoționant lui Chester Bennington, fostul lui coleg de trupă. Vă invităm să urmăriți momentul în articolul de mai jos.
Mike Shinoda, live@Jimmy Fallon

Mike Shinoda, [email protected] Fallon

Artistul își promovează LP-ul, "Post Traumatic", cu care și-a făcut debutul ca artist solo. Acesta a urcat pe scena Reading Festival, unde a ales să cânte împreună cu publicul piesa trupei Linkin Park, din 2000, "In The End".

"Vreau să cântați atât de tare încât să vă audă și Chester. Sunteți pregătiți să faceți asta?" a transmis Mike Shinoda publicului.

Acesta a mai declarat că se simte foarte împlinit să fie pe scenă și se bucură că a reușit să treacă peste anxietate și să aibă curajul să cânte din nou.

Ulterior a urcat pe scena trupa Sum 41 care a cântat un cover după "Faint" (Linkin Park), invitându-l pe Mike Shinoda să interpreteze melodia alături de ei.

LP-ul "Post Traumatic" a fost precum un proces terapeutic pentru Mike Shinoda, care și-a găsit refugiul în muzică, după decesul prietenului său. Inițial, acesta a început să compun fără a avea în minte o direcție anume, pentru a-și ține mintea ocupată. Ulterior, și-a dat seama că piesele sunt precum o confesiune, reușind să transmită toate lucrurile pe care le-a simțit de când Chester Bennington a murit.

La aproape un an de la moartea lui Chester Bennington, viitorul trupei Linkin Park rămâne incert. Mike Shinoda a vorbit despre acest subiect cu prilejul fiecărui interviu sau discuții cu fanii, fără a putea oferi un răspuns definitiv.

Aflat la Inside the Studio, o emisiune a iHeart Radio, Mike a fost din nou întrebat ce se va întâmpla cu Linkin Park. Nici de această dată nu a putut trage, însă, o concluzie.

”Nu știu. Asta e întrebarea de un milion de dolari, nu-i așa? Dar, din păcate, așa cum am mai spus și înainte, nu există un răspuns până în acest moment. Ar fi extraordinar dacă aș ști care este răspunsul. Ar fi totul foarte ușor.”

Citește mai multe despre Chester BenningtonLinkin ParkMike Shinoda
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash ar putea colabora cu Dave Mustaine: "Iubesc stilul lui de a face riff-uri"

Slash i-a făcut o mulțime de complimente lui Dave Mustaine, mărturisind într-un interviu că i-ar face plăcere să colaboreze cu...

Închide