Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Metallica lansează propria colecţie de ceasuri, în colaborare cu Nixon

Atunci când nu lansează un whiskey cu aromă unică, Metallica intră pe piaţa accesoriilor purtabile. E vorba despre ceasuri, iar celebra trupa heavy/thrash metal a anunţat o colaborare cu Nixon, pentru a realiza o serie de ceasuri. Ce a ieşit aflaţi în cadrul articolului.
Ceas Metallica Nixon

Ceas Metallica Nixon (foto: Nixon)

Noile ceasuri vor avea cadrane cu fundaluri bazate pe artworkul celor mai celebre albume ale formaţiei. Vor include artwork faimos, dar şi câte o copertă de album care a făcut istorie. Produsele se vor găsi în magazinele Nixon şi cele partenere începând cu data de 5 noiembrie. 8 ceasuri standard se afla pe listă, împreună cu o ediţie limitată, preţurile fiind între 125 şi 750 de ddolari.

Imaginile sunt preluate din artwork-ul oficial al albumelor Metallica "Kill 'Em All", "Ride the Lightning", "Master of Puppets", "...And Justice for All", "The Black Album" and "Hardwired...To Self-Destruct". Există şi un design special de purtabil "Damage Inc" Pushead şi o variantă "Seek and Destroy" cu o chitară Flying V reprezentată.

Cât despre ediţia limitată, este o raritate marca "Sanitarium", cu un cadran de 51 mm uşor de citit şi un design tip "bară de închisoare". Are şi indicator special pentru flux şi reflux şi va fi disponibil exclusiv pentru cei din programul Legacy Member pentru câteva zile. Există şi o limită de achiziţie la acest produs, de unul per client. Majoritatea acestor ceasuri sunt pe bază de quartz, au mecanisme japoneze Miyota şi rezistă la apă până la 100 metri adâncime.

Nixon este o companie care a pornit la drum în anii '90 în sudul Californiei, făcând un business din ceasurile custom. A colaborat cu multipli sportivi, printre care şi Tony Hawk, John John Florence, Leila Hurst şi mulţi alţii. În plus a realizat şi produse pentru Disney, Star Wars şi alte francize uriaşe.

Prima colaborare cu Metallica a fost în 2010 şi aşa au luat naştere o serie de ceasuri ce aveau curele fabricate din curele vechi de chitară şi jachete de piele ale unor fani Metallica. Precomenzile sunt deja acceptate pe Metallica.com, iar trupa a promis că va mai lansa şi alte modele în 2019 împreună cu Nixon.

Citește mai multe despre Metallica
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Scenă uriaşă pentru Cerbul de Aur 2018 şi recorduri de setup pentru această ediţie aniversară

Cerbul de Aur 2018 a debutat astăzi, cu o scenă de anvergură, care a stabilit câteva recorduri pentru Europa de...

Închide