Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Daniela Matei, concurenta de la X Factor care l-a răvășit pe Bendeac - VIDEO

Piesa aleasă și interpretarea plină de emoție a Danielei Matei i-a impresionat atât pe cei 4 jurați X Factor, cât și pe Mihai Bendeac. Noul prezentator al emisiunii i-a șoptit tinerei la urcehe că momentul ”a fost absolut genial”.
Daniela Matei cântând la X Factor 2018

Daniela Matei în audiții la X Factor 2018 (foto: Antena 1)

X Factor 2018 a debutat duminică seară la Antena 1. În prima seară a audițiilor, concurenții tineri au furat lumina reflectoarelor, atrăgând apreciarea juraților și aplauzele publicului.

Daniela Matei a oferit fanilor emisiunii unul dintre cele mai emoționante momente ale debutului de sezon. Tânăra de doar 18 ani a cântat o melodie a unui artist indie, ce i-a pus în valoare sensibilitatea.

Însoțită la audiții de mama sa și de fostul iubit, Daniela a urcat pe scenă ușor timorată. Emoțiile s-au disipat imediat ce a început să interpreteze balada ”Another Love” a lui Tom Odell, artistul englez ce ne-a vizitat în 2014 cu prilejul festivalului Summer Well, revenind în 2015, pentru a cânta la Untold, dar și în 2017, pentru a concerta la Awake.

Vocea Danielei s-a mulat perfect pe linia melodică a acestei piese, emoția ajungând la cei 4 jurați.

”Ai sunat ca un înger”, i-a spus Delia, oferindu-i un ”Da” din toată inima.

La fel de impresionați au fost și Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla's Dreams, Daniela Matei primind în final 4 de ”Da”, precum și aprecierea lui Mihai Bendeac. Noul prezentator nu s-a putut abține să nu-i șoptească în ureche:

”Dacă aș putea să plâng în locuri publice, acum aș hohoti, îți jur. A fost absolut genial!”

VIDEO: Matei Daniela - ”Another Love” (Live la X Factor 2018)

Alături de Daniela Matei, s-a remarcat și Cheche. Adolescenta de doar 14 ani a uimit juriul cu un cover după "Seven Nation Army" (The White Stripes), obținând 4 de ”Da”.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. Tot în această toamnă, revine pe micile ecrane și Vocea României. Show-ul concurent are un juriu diferit: Irina Rimes și Andra preiau scaunele rotative de la Adrian Despot și Loredana.

Citește mai multe despre Daniela Matei
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Snoop Dogg nu mai vine la București, întâlnirea se amână în 2019

Organizatorul show-ului DJ Snoopadelic anunță amânarea întâlnirii cu Snoop Dogg, din motive independente de voința lui. Evenimentul trebuia să se...

Închide