Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Daniela Matei, concurenta de la X Factor care l-a răvășit pe Bendeac - VIDEO

Piesa aleasă și interpretarea plină de emoție a Danielei Matei i-a impresionat atât pe cei 4 jurați X Factor, cât și pe Mihai Bendeac. Noul prezentator al emisiunii i-a șoptit tinerei la urcehe că momentul ”a fost absolut genial”.

Publicat

pe

Daniela Matei cântând la X Factor 2018
Daniela Matei cântând la X Factor 2018 │ FOTO: Antena 1

X Factor 2018 a debutat duminică seară la Antena 1. În prima seară a audițiilor, concurenții tineri au furat lumina reflectoarelor, atrăgând apreciarea juraților și aplauzele publicului.

Daniela Matei a oferit fanilor emisiunii unul dintre cele mai emoționante momente ale debutului de sezon. Tânăra de doar 18 ani a cântat o melodie a unui artist indie, ce i-a pus în valoare sensibilitatea.

Însoțită la audiții de mama sa și de fostul iubit, Daniela a urcat pe scenă ușor timorată. Emoțiile s-au disipat imediat ce a început să interpreteze balada ”Another Love” a lui Tom Odell, artistul englez ce ne-a vizitat în 2014 cu prilejul festivalului Summer Well, revenind în 2015, pentru a cânta la Untold, dar și în 2017, pentru a concerta la Awake.

Vocea Danielei s-a mulat perfect pe linia melodică a acestei piese, emoția ajungând la cei 4 jurați.

”Ai sunat ca un înger”, i-a spus Delia, oferindu-i un ”Da” din toată inima.

La fel de impresionați au fost și Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla's Dreams, Daniela Matei primind în final 4 de ”Da”, precum și aprecierea lui Mihai Bendeac. Noul prezentator nu s-a putut abține să nu-i șoptească în ureche:

”Dacă aș putea să plâng în locuri publice, acum aș hohoti, îți jur. A fost absolut genial!”

VIDEO: Matei Daniela - ”Another Love” (Live la X Factor 2018)

Alături de Daniela Matei, s-a remarcat și Cheche. Adolescenta de doar 14 ani a uimit juriul cu un cover după "Seven Nation Army" (The White Stripes), obținând 4 de ”Da”.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. Tot în această toamnă, revine pe micile ecrane și Vocea României. Show-ul concurent are un juriu diferit: Irina Rimes și Andra preiau scaunele rotative de la Adrian Despot și Loredana.

Trending