Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Mark Ronson lansează "Diamonds are Invincible", un mash-up dedicat lui Michael Jackson

Mark Ronson a lansat o piesă tribut, sub forma unui mash-up din cele mai cunoscute melodii ale lui Michael Jackson. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.
Michael Jackson (29 august 1958 - 25 iunie 2009)

Michael Jackson (29 august 1958 - 25 iunie 2009)

Pe 29 august, Regele Pop ar fi împlinit 60 de ani. Mark Ronson a primit o solicitare din partea casei de discuri a lui Michael Jackson, Sony Music, să creeze o piesă unică, ce adună bucăți din cele mai mari hituri ale artistului.

Mark Ronson a declarat că s-a simțit incredibil de inspirat, dar în același timp intimidat să lucreze la acest proiect.

Michael Jackson s-a stins din viață în 2009, la vârsta de 50 de ani, însă a rămas în istorie, și în inimile fanilor, datorită pieselor lui unice, pline de sensibilitate și având mesaje puternice.

Mark Ronson este unul dintre cei mai apreciați producători britanici, acesta colaborând cu numeroși artiști de succes, precum Bruno Mars, Adele sau Amy Winehouse. Melodia "Uptown Funk", în colaborare cu Bruno Mars, a ajuns pe primul loc în topurile din Statele Unite și Marea Britanie și i-a adus un premiu BRIT Awards și două premii Grammy.

Citește mai multe despre Mark RonsonMichael Jackson
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica: "Dacă te duci la doctor când ești deprimat, ăsta nu e un semn de slăbiciune"

Membrii trupei Metallica s-au alăturat campaniei "I'm Listening" ("Eu te ascult"), prin care invită publicul la o discuție deschisă pe...

Închide