Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

MAGIC! a lansat o piesă cu aer de festival intitulată "Expectations" - AUDIO

MAGIC! trece de la sound-ul reggae care a consacrat formația, la beat-uri de club cu aer de festival. Noul single al canadienilor se numește "Expectations" și va fi inclus pe discul cu același nume, așteptat pe piață în septembrie.

Publicat

pe

Magic!
Magic! │ FOTO: www.facebook.com

După piesa pozitivă, pop, ”Kiss Me”, Magic! lansează un single ca alunecă în zona muzicii electro. "Expectations" este noua piesă a canadienilor, ce ne poartă cu gândul la festivaluri precum Electric și Untold.

Melodia denumește și noul album al formației, disc așteptat pe piață toamna aceasta. Data de lansare a LP-ului a fost stabilită pe 7 septembrie, până atunci, materialul putând fi precomandat.

Tracklist MAGIC! - "Expectations":

  1. Expectations
  2. Core
  3. More of You
  4. Kiss Me
  5. Appreciate You
  6. Eyes Don't Tell Lies (Interlude)
  7. Darts In the Dark
  8. Motions
  9. Space (Interlude)
  10. How You Remember Me
  11. Things You Say
  12. When the Trust Is Gone
  13. A Little Bit of Love

AUDIO: MAGIC! - "Expectations"

Ultimul disc al grupului și cel de-al doilea din carieră a fost lansat în 2016. Materialul s-a intitulat ”Primary Colours” și a inclus single-urile "Lay You Down Easy" și "Red Dress".

Materialul de debut al grupului MAGIC! a fost lansat în iunie 2014. Intitulat ”Don’t Kill the Magic”, albumul a readus muzica reggae în preferințele publicului. Materialul a urcat până pe poziția a 6-a în topul Billboard 200, o performanță notabilă pentru o trupă debutantă. De asemenea, single-ul „Rude” a fost în fruntea clasamentelor US Billboard Hot 100, US Adult Contemporary, US Mainstream Top 40 (Billboard), UK Singles și Canada Hot AC (Billboard). Melodia a ocupat o poziție bună și în topul hiturilor verii 2014 realizat de Spotify: locul 3 în clasamentul global și locul 8 în Marea Britanie.

Trupa canadiană MAGIC! îi are în componență pe Nasri (voce, chitară), Mark Pellizzer (chitară, voce), Ben Spivak (bas, voce secundară), Alex Tanas (tobe, voce secundară).

Comentează

Trending