Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Madonna s-a mutat în Portugalia și a scris piese noi

Regina pop a confirmat că un nou material discografic va fi lansat în curând. Află mai multe detalii despre mutarea artistei în Portugalia și noua direcție artistică.
Madonna

Madonna

În primăvara artista publica pe rețelele de socializare un fel de artwork pentru un viitor single sau proiect, denumit "Beautiful Game". Ultimul disc lansat de aceasta a fost "Rebel Heart", în 2015.

Madonna a declarat pentru publicația Vogue Italia că fanii urmează să asculte piese noi în următoarele luni.

"Am cunoscut mulți artiști incredibili cu care am lucrat pentru viitorul meu album, deci Lisabona m-a influențat din punct de vedere muzical."

Cântăreața s-a mutat în Lisabona de curând pentru a-și susține fiul de 12 ani, David Banda, care își dorește să devină jucător de fotbal. Madonna a spus că noua ei casă și schimbarea culturală i-au schimbat direcția noului material discografic.

Recent, Ariana Grand a publicat o fotografie pe Twitter, în care apare alături de Madonna. Este surprins momentul în care Ariana o cunoaște Madonna, iar în descrierea postării scrie: "mulțumesc Madonna... știi tu pentru ce".

Aceasta a completat mesajul cu un emoticon cu inimioara și podul Golden Gate Bridge, simbol pe care îl folosește adesea atunci când vorbește despre melodii pe care urmează să le lanseze.

Citește mai multe despre Madonna
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Frances Bean Cobain nu ar citi niciodată jurnalul tatălui ei

Fiica lui Kurt Cobain a declarat că ține foarte mult la documentele intime ale tatălui său și nu i se...

Închide