Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Madonna s-a mutat în Portugalia și a scris piese noi

Regina pop a confirmat că un nou material discografic va fi lansat în curând. Află mai multe detalii despre mutarea artistei în Portugalia și noua direcție artistică.

Publicat

pe

Madonna
Madonna

În primăvara artista publica pe rețelele de socializare un fel de artwork pentru un viitor single sau proiect, denumit "Beautiful Game". Ultimul disc lansat de aceasta a fost "Rebel Heart", în 2015.

Madonna a declarat pentru publicația Vogue Italia că fanii urmează să asculte piese noi în următoarele luni.

"Am cunoscut mulți artiști incredibili cu care am lucrat pentru viitorul meu album, deci Lisabona m-a influențat din punct de vedere muzical."

Cântăreața s-a mutat în Lisabona de curând pentru a-și susține fiul de 12 ani, David Banda, care își dorește să devină jucător de fotbal. Madonna a spus că noua ei casă și schimbarea culturală i-au schimbat direcția noului material discografic.

Recent, Ariana Grand a publicat o fotografie pe Twitter, în care apare alături de Madonna. Este surprins momentul în care Ariana o cunoaște Madonna, iar în descrierea postării scrie: "mulțumesc Madonna... știi tu pentru ce".

Aceasta a completat mesajul cu un emoticon cu inimioara și podul Golden Gate Bridge, simbol pe care îl folosește adesea atunci când vorbește despre melodii pe care urmează să le lanseze.

Trending