Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Liam Payne lansează EP-ul „First Time”

Liam Payne lansează EP-ul „First Time”, ce reunește patru materiale noi, printre care o colaborare cu French Montana, o piesă molipsitoare, omonimă cu titlul EP-ului.

Sursa: Facebook

Până în acest moment, muzica lui Liam Payne a fost ascultată de peste 2 miliarde de ori. Single-ul său de debut, „Strip That Down” feat. Quavo a înregistrat vânzări colosale – peste 10 milioane de unități în toată lumea. „Strip That Down” a fost certificat cu discul de platină în cinci țări, inclusiv în Statele Unite și UK, și a fost unul dintre cele mai vândute materiale din 2017, depășind orice altă realizare a celorlalți foști membri One Direction. Liam a câștigat Teen Choice Award datorită colaborării cu J Balvin pentru piesa „Familiar”, care a petrecut 16 săptămâni în topul celor mai ascultate piese din UK și a depășit 110 milioane de stream-uri pe Spotify. De asemenea, duetul său cu Rita Ora, lansat anul acesta pentru colana sonoră a filmului „Fifty Shades Freed”, s-a numărat și el printre cele mai ascultate hit-uri, confom topurilor muzicale din UK.

„După cum bine știți, în ultimele câteva luni s-au petrecut câteva mari schimbări în ceea ce mă privește… M-am uitat la câteva dintre cântecele extrase de pe noul album, care erau scrise de ceva vreme, și le-am simțit că fiind făcute pentru o altă perioada din viața mea. Îmi doresc că albumul meu de debut să mă reprezinte cu adevărat.
M-am reîntors la munca grea de studio pentru a finaliza ultimele piese de pe album. Sunt cu adevărat entuziasmat de muzică pe care o scriu acum și abia aștept să o pot împărtăși cu voi toți.
Între timp, va pun la dispoziție această colecție de piese de care sunt cu adevărat mândru și pe care vreau să o ascultați cu toții. Că de obicei, țin neapărat să va mulțumesc pentru susținere. Înseamnă totul pentru mine.” a declarat Liam Payne.

EP-ul debuteză cu piesa „First Time”, un material plin de culoare, cu inserții latino, care marchează colaborarea cu rapperul american, French Montana. Următoarea piesă, „Home With You”, este pretextul ideal pentru a te distanța de aglomerație, de zgomot și de universul casnic. „Depend On It” este o piesă tandră, o baladă fluidă, interpretată la pian, care se îmbină perfect cu vocea puternică și onestă a lui Liam Payne. Cântecul ni-l prezintă pe Liam mai sensibil și mai vulnerabil decât niciodată, vorbind despre problemele existente în fosta sa relație și întrebându-se ce mai poate fi salvat. „Slow” este cea de-a patra și ultima piesă a EP-ului, o piesă ce reprezintă confirmarea de netăgăduit a sfârșitului unei legături amoroase.

Tracklist-ul EP-ului „First Time”

  1. First Time
  2. Home With You
  3. Depend On It
  4. Slow

Citește mai multe despre Liam Payne
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Daniela Matei, concurenta de la X Factor care l-a răvășit pe Bendeac - VIDEO

Piesa aleasă și interpretarea plină de emoție a Danielei Matei i-a impresionat atât pe cei 4 jurați X Factor, cât...

Închide