Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Lana Del Rey lucrează la un proiect cu Jack Antonoff

Pe cei doi artiști îi leagă iubirea pentru anii '60. Lana Del Rey a colaborat recent și cu Miles Kane, solistul trupei The Last Shadow Puppets.
Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)

Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)

Cei doi au publicat o fotografie pe social media în care sunt îmbrăcați asemănător, iar fanii bănuiesc că aceștia au compus muzică împreună. Jack Antonoff a lucrat cu artiști precum St. Vincent (discul "Masseduction"), Taylor Swift ("1989" și "Reputation") sau Lorde ("Melodrama").

Și Miles Kane a colaborat recent cu Lana Del Rey pentru ultimul album al acestuia. Solistul trupei The Last Shadow Puppets a declarat despre artistă că este o compozitoare incredibilă și nu poate își poate găsi cuvintele prin care să o descrie ca talent.

Recent, Lana Del Rey a scris o piesă despre Elvis Presley. Aceasta a împărtășit melodia cu fanii prin intermediul paginii ei de Twitter. Va face de pe coloana sonoră a unui documentar despre viața artistului. Documentarul este regizat de către Eugene Jarecki și se va numi "The King".

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mura Masa redă sunetul ludic al muzicii pop cu noua piesă "Complicated" - AUDIO 

Mura Masa, tânărul artist pe care l-am văzut anul acesta live la Electric Castle, a lansat single-ul ”Complicated” (ft. Nao)....

Închide