Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

La doar 14 ani, Cheche e "bomba cu ceas" de la X Factor România 2018 - VIDEO

Anda Ioana Arsintioaia Cheche este una dintre concurentele care s-au remarcat în primele audiții difuzate de Antena 1, în cadrul celui de-al optulea sezon X Factor România. Adolescenta de doar 14 ani a uimit juriul cu un cover după "Seven Nation Army" (The White Stripes). Urmăriți interpretarea în articol și aflați cum au reacționat Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică.
Anda Ioana Arsintioaia Cheche în audiții la XFactor România 2018

Anda Ioana Arsintioaia Cheche în audiții la XFactor România 2018 │ FOTO: Antena 1

Cel de-al optulea sezon X Factor România a demarat duminică, 26 august 2018, la Antena 1, mai mulți concurenți tineri remarcându-se în cadrul audițiilor. Este și cazul Andei Ioana Arsintioaia Cheche (14 ani) din București, care a obținut 4 de DA pentru interpretarea melodiei "Seven Nation Army" (The White Stripes), iar dacă o urmăriți mai jos veți vedea de ce.

Versiunea ei a adus mai mult cu coverul lansat în 2015 de Postmodern Jukebox alături de solista Haley Reinhart.

Concurenta a fost susținută în culise de părinții ei adoptivi. Asta pentru că Anda a fost abandonată la naștere și adoptată de o familie de români. Povestea ei - expusă și accentuată în stilul deja consacrat de show-urile de talente - nu a avut niciun rol în aprecierea momentului, prevalând din fericire, talentul.

"Anda, ești bombă cu ceas!", a exclamat Ștefan Bănică la finalul interpretării. "Am crezut că sunt la un concert. Extraordinar, la 14 ani să conții nativ o senzualitate, o naturalitate în a cânta.... Cu astea te naști, nu cred că a învățat-o cineva", a detaliat artistul în culise.

Delia Matache i-a apreciat siguranța în interpretare: "Atâta siguranță, atâta inteligență muzicală, atâta versatilitate, uau!". Carla's Dreams i-a urat mult succes, iar Horia Brenciu a fost pe aceeași linie cu Ștefan: "Atâta maturitate și atâta liniște și un slalom special de voci, de stări, într-un copil de 14 ani n-am mai văzut de foarte mult timp".

Urmărește interpretarea Ioanei Cheche Arsintioaia la X Factor: "Seven Nation Army" (The White Stripes)

Melodia "Seven Nation Army" a fost înregistrată în 2002 și lansată un an mai târziu de duoul The White Stripes, fiind prinsă pe albumul "Elephant" (2003). Compoziția lui Jack White a fost Number One în clasamentul Alternative Songs al lui Billboard timp de 3 săptămâni în martie 2003.

Cât despre XFactor România, emisiunea continuă în același format și cu un juriu neschimbat - Delia, Carla's Dreams, Horia Brenciu și Ștefan Bănică. Doar prezentatorii sunt alții, în locul lui Răzvan și Dani, au intrat în show Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

Citește mai multe despre Anda Ioana Arsintioaia ChecheȘtefan Bănică
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzicienii au câştigat doar 12% din cele 43 de miliarde de dolari generate de industria muzicală în 2017

Pe parcursul ultimilor ani mulţi muzicieni au fost foarte vocali cu privire la veniturile obţinute din muzică. Şi asta mai...

Închide