Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Korn intră în studio pentru a înregistra un nou album

După ce Jonathan Davis ne-a încântat în ultimele luni cu primul său release solo, artistul e gata să se reunească cu Korn pentru a începe înregistrarea unui nou album. O bună parte din 2018 a fost petrecută de trupă în pauză, dar acum e momentul pentru un nou release.
Korn la ceremonia de introducere în RockWalk, în 2013

Korn la ceremonia de introducere în RockWalk, în 2013 (foto: Kathy Flynn)

Toboşarul Ray Luzier a postat pe Instagram o fotografie din cea mai nouă sesiune de înregistrare. Procesul se desfăşoară la Rock Falcon Studios şi postarea lui Ray ar putea fi un indiciu legat de producător, pentru că Nick Raskulinecz a fost numit prin hashtag. Music Row şi Music City apar la rândul lor. Chitaristul Munky a confirmat că se lucrează la ceva nou, replicând cu un emoji cu un CD.

Chiar dacă Korn nu a avut prea multe concerte în acest an şi nici vreo lansare de clip sau melodie, ştim că au programate 3 concerte în luna septembrie. Cu acea ocazie vor aniversa 20 de ani de la debutul albumului "Follow the Leader". Sunt totuşi şanse ca la reprezentaţia live să auzim o piesă nouă sau două. Toate cele 3 concerte au loc în partea de vest a Statelor Unite.

Încă din luna mai a acestui an solistul Jonathan Davis a făcut aluzii la o lansare de piese noi prin vara lui 2019. Ideea era ca toţi muzicienii să se reunească în iulie 2018 pentru a pune la cale un plan de lansare.

Aşa cum se întâmplă la multe trupe din ziua de azi, întâi vor înregistra instrumentaliştii secţiunile lor în studio, apoi va veni şi Jonathan Davis şi va înregistra vocea. Toţi artiştii vor contribui cu versuri. Davis încă este plecat în turneul de promovare a primului său album solo, "Black Labyrinth", apreciat de critici şi fani. Cel mai mare hit de pe acel disc a fost cu siguranţă single-ul melancolic "What It Is".

Ultimul album de studio Korn a fost "The Serenity of Suffering", care a sosit în 2016. Era release-ul cu numărul 12 al trupei active din 1993. Cu un an înainte, în 2015, Korn a concertat la Arenele Romane, în cadrul unui turneu aniversar în care s-a concentrat pe piese de pe primele 2 albume.

Citește mai multe despre Jonathan DavisKorn
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elvis şi Lisa Marie Presley se reunesc pe un duet gospel - "Where No One Stands Alone"

Elvis Presley rămâne unul dintre cei mai prolifici şi apreciaţi artişti la decenii bune după moartea sa, piesele sale primind...

Închide