Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Klaus Meine, solistul The Scorpions se declară deschis la înregistrarea unui nou album

Fanii Scorpions vor fi încântaţi să afle că există perspectiva unui nou album realizat de legendarii muzicieni. Solistul Klaus Meine a oferit recent indicii în această privinţă, afirmând că atât el, cât şi trupa sunt deschişi la realizarea unui nou material discografic.

Publicat

pe

Concert Scorpions la Romexpo pe 12 iunie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Ultimul release al grupului a fost o antologie, "Born To Touch Your Feelings - Best of Rock Ballads". Aceasta sosea în 2017 şi includea atâtea piese clasice, cât şi melodii noi. Totuşi ultimul album de sine stătător a sosit în 2015, sub numele de "Return to Forever". Acel LP includea şi o serie de melodii "puse la naftalină" în anii '80 şi scoase la lumină în acea perioadă.

A fost ultima apariţie pe un material Scorpions a toboşarului James Kottak, care a părăsit trupa în septembrie 2016. I-a luat locul Mikkey Dee, fost tobar Motorhead. Klaus Meine este solistul de origini germane de la Scorpions, iar acesta împreună cu chitaristul Rudolf Schenker sunt singurii membri ai trupei care apar pe toate albumele Scorpions de până acum.

Meine e cunoscut pentru vocea sa, ce se apropie de sonoritatea unui tenor. Muzicianul este apreciat şi pentru faptul că a scris o bună parte din versurile hiturilor Scoprions. Discuţiile despre un nou LP au venit în cadrul unui interviu acordat de Klaus celor de la SiriusXM.

Solistul a declarat următoarele:

Nu cred că vom spune niciodată "nu", pentru că avem în vene acest ritm al turneelor, înregistrărilor, creativităţii şi reintrării în studio. Tocmai am lansat un album în 2015, cu 19 melodii, cu toate acele extra-uri şi piese bonus pentru Japonia, deci durează mult timp, e nevoie de multă muncă în studio.

Şi cred că am putea fi gata anul viitor, cel puţin să ne întoarcem şi să ne regrupăm, să scriem piese şi să vedem ce iese. Până la urmă pentru a realiza un album, pentru a intra în studio trebuie să ai senzaţia că ai material excelent, că sunt melodii grozave şi acum este momentul să faci asta, să te depăşeşti... sau măcar să încerci.

Are sens doar dacă toţi simt la fel în cadrul trupei, dacă toţi doresc asta şi ştim că fanii vor un nou album. Dacă simţim că avem materialul potrivit, melodiile potrivite, setupul ideal, cred că vom intra în studio şi vom surprinde ceva lume.

Solistul Scorpions i-a dat ca exemplu pe cei de la Judas Priest şi Deep Purple, care au avut albume noi foarte apreciate şi cu muzică de calitate. Formaţia va începe un turneu american pe 31 august, cu opriri în Florida, Texas, Nevada sau California. Queensryche vor cânta în deschiderea legendelor.

Scorpions a concertat în România în luna iunie a acestui an la Romexpo, o reprezentaţie în cadrul turneului "Crazy World". În deschidere au cântat trupele Salamandra şi Compact B.

Comentează

Trending