Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Kanye West va produce albumul lui Chance The Rapper

Kanye West s-a întors acasă pentru a produce noul material discografic al lui Chance The Rapper. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.
Kanye West live la concertul 121212 Sandy Relief la Madison Square Garden

Kanye West live la concertul 121212 Sandy Relief la Madison Square Garden

Crescut în Chicago, Kanye West a decis să revină în oraș pentru a colabora cu Chance The Rapper. Invitat la un radio local, rapperul a explicat că va fi producătorul viitorului disc.

Despre această întâlnire, Chance The Rapper a declarat:

"Să fiu alături de el, să lucrez împreună cu el pentru albumele lui este o nebunie, însă atunci când mi-a zis că vine în Chicago să îmi producă albumul... nu mi-a venit să cred."

Aceștia lucrează și cu producătorul Zaytoven. Următorul material discografic este gata în proporție de 30% și oferă detalii și despre viața personală a lui Chance The Rapper.

Kanye West a mai spus, la același radio, că într-o zi va relua relațiile cu Drake.

Citește mai multe despre Kanye West
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem a lansat albumul "Kamikaze" și două piese noi: "Fall" și "Lucky You" - AUDIO

La doar 8 luni de la apariția albumului ”Revival”, Eminem revine cu un album surpriză, intitulat "Kamikaze". Discul este disponibil...

Închide