Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Iulia Vântur prezintă Festivalul Internaţional Cerbul de Aur

Iulia Vântur este noua prezentatoare a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, infirmând astfel zvonurile legate de Mădălina Ghenea. Actriţă şi cântăreaţă, Iulia revine în România după o ascensiune artistică în India şi o face pe scena de la Braşov.

Publicat

pe

Iulia Vantur Cerbul de Aur 2018
Iulia Vantur Cerbul de Aur 2018

Iulia Vântur va fi gazda a 3 seri de la Cerbul de Aur, prezentând artişti şi introducându-ne în atmosfera acestui festival internaţional. Se va afla pe scenă pe 30 şi 31 august, dar şi pe 1 septembrie. Printre artiştii care vor concerta în acele zile se numără Nicole Scherzinger, Amy Macdonald, James Blunt, Eleni Foureira, Edvin Marton, Loredana, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Motans și Carla’s Dreams.

Vedeta îi va prezenta şi pe cei 18 concurenţi care îşi vor etala talentele pentru a obţine marele trofeu. Iulia va prezenta showul împreună cu actorul italian Gabriel Garko, cel cu care se zvonea iniţial că va prezenta Mădălina Ghenea Cerbul de Aur. Actorul este cunoscut pentru apariţia în serialul "Onoare şi respect", difuzat recent de TVR. Acelaşi actor italian a prezentat festivalul Sanremo în 2016, alături de Mădălina Ghenea.

Iulia Vântur are una dintre cele mai longevive cariere de prezentatoare de televiziune în ţara noastră. A fost gazda showurilor TV live "Dansez pentru tine" timp de 8 ani, împreună cu Ştefan Bănica Jr. şi debuta în actorie în 2011 pe scena teatrului Metropolis. Timp de 10 ani a fost prezentatoarea ştirilor PRO TV, iar din 2006 le prezenta pe cele din prime time şi weekend. Iulia a avut o carieră în modelling şi în ultimii ani a bifat câteva apariţii în pelicule din India.

Actriţa s-a implicat şi în campanii umanitare, precum "Let's Do It Romania", combătând poluarea, dar şi susţinând victimele atacurilor cu acid. Cerbul de Aur îşi va alege câştigătorii pe baza unui juriu internaţional format din artişti din toată Europa. Marele premiu al festivalului este în valoare de 25 de mii de euro şi la această ediţie aniversara de 50 de ani vor exista şi alte 8 premii.

Edvin Marton din Ungaria, Gigliola Cinquetti, Kristina Cepraga Goodwin şi Luminiţa Dobrescu din Italia, Eleni Foureira din Grecia, Arsenie Toderaş din Republica Moldova şi Mădălin Voicu (România) fac parte din juriu.

Comentează

Trending