Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Irina Rimes povestește cum a ajuns antrenor la Vocea României și ce proiecte vor urma - VIDEO

Irina Rimes a povestit la Europa FM Live pe Plajă despre intrarea sa în juriul noului sezon Vocea României. Artista a mărturisit că este ”foarte, foarte entuziasmată” și că va încerca să selecteze acei concurenți care se regăsesc și în preferințele publicului. Irina pregătește în paralel și alte proiecte, la care în prezent încă se lucrează.
Irina Rimes vorbește despre Vocea României la Europa FM Live pe plajă

Irina Rimes vorbește despre Vocea României la Europa FM Live pe plajă

Așa cum aflam la începutul lunii iunie, Irina Rimes este surpriza sezonului 8 al emisiunii Vocea României. Tânăra artistă a fost primul antrenor confirmat în juriu, ulterior componența fiind completată de Tudor Chirilă, Smiley și Andra.

Invitată să cânte la Europa FM Live pe Plajă, Irina Rimes a acordat după concert și un scurt interviu, povestind cu acest prilej despre cel mai fierbinte subiect al momentului: Vocea României. Artista a mărturisit că totul ”a venit foarte subit”, dar că este pregătită pentru această provocare.

"Au venit producătorii de la Vocea României și au spus: <<Da, tu vei fi noul jurat!>>. Și eu am zis: <<Whaaat?>>. Nu, nu a fost chiar așa. Cam așa a fost, dacă e să vorbim în linii mari, dar a venit foarte subit, a venit pe nepregătite, a trebuit să mă pregătesc mult pentru asta. Și emoțional, și din toate punctele de vedere, și profesional. Este cel mai important proiect al meu de până acum. Mă bucur să-i fac față. Că, în general, orice greutate în viață am avut, am învățat că pot și reușesc să-i fac față. Nu știu cum, nu știu de unde găsesc resurse necesare, dar se întâmplă. Așa e și cu Vocea României, e cel mai important proiect al meu, mă rog, din care fac parte. Și sunt foarte, foarte entuziasmată. Mega entuziasmată."

Întrebată dacă este pregătită pentru eventualele critici, ce ar putea apărea când va renunța la anumiți concurenți, Irina a dat de înțeles că acest lucru nu o îngrijorează, câtă vreme va reuși să facă o selecție bună a participanților.

"Păi cam astea sunt regulile concursului, n-am eu ce să fac, nu le-am inventat eu. Ideea e să fac cele mai bune alegeri și să se regăsească oamenii în ce alegeri fac eu. Și să ajung cu cineva foarte puternic în finală."

Irina pregătește în paralel și lansarea unui nou album, precum și alte surprize.

"Pe lângă Vocea României, pregătesc următorul album. Pregătesc și ceva interesant, niște colaborări interesante. Nu vă spun, că-i surpriză. Și niște videoclipuri interesante. Mult, e mult de muncă. Plictisitoare întrebarea asta, de obicei. Da, pregătesc aia, aia, aia. Până când nu se întâmplă, e neinteresant."

VIDEO: Irina Rimes vorbește despre Vocea României și viitoarele proiecte

De curând, Irina Rimes a lansat o piesă în colaborare cu The Motans, intitulată ”Cel Mai Bun DJ”. În doar câteva zile, videoclipul melodiei a strâns peste un milion și jumătate de vizualizări, aflându-se pe poziția a 6-a în topul YouTube Trending.

Urmăriți prezentarea Irinei Rimes, într-un interviu la volan cu Pavel Bartoș

Citește mai multe despre Irina Rimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ariana Grande "va redefini divinitatea" la MTV VMA 2018

Ariana Grande calcă pe urmele divelor pop care au făcut istorie la MTV - Madonna, Britney Spears - și aduce...

Închide