Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Irina Fodor este co-prezentator la Vocea României 2018

Emisiunea Vocea României debutează în prima seară de vineri a lunii septembrie și aduce o nouă schimbare: Irina Fodor este noul co-prezentator al show-ului.
Irina Fodor

Irina Fodor

Irina va sta alături de susținătorii concurenților în backstage, luând la parte la avalanșa de emoții și reacții caracteristică acestui tip de concurs.

"Am strigat de fericire când am primit vestea că fac parte din echipa Vocea României. Nu mă așteptam la vestea asta, așa că surpriza a fost cu atât mai mare. Eu, de când lucrez în televiziune, aproape de fiecare dată când am fost pe scenă sau în fața camerelor, am avut noroc să fiu lângă oameni cu multă experiență în domeniul ăsta, și așa am prins și eu curaj. La fel e și acum: atunci când ești colegă cu Pavel Bartoș, uiți de emoții. Rolul meu la Vocea României e unul delicat, sau cel puțin așa îl percep eu. La mine se descarcă emoțiile celor care vin să susțină concurenții: părinți, soți, frați, iubiți sau iubite, prieteni. Eu sunt tot timpul alături de ei ca să le ofer un umăr pe care să plângă sau o pereche de brațe larg deschise pentru o îmbrățișare din suflet. Atunci când scaunele se întorc, țopăim de fericire în culise. Ne pupăm și ne îmbrățișăm cu toții de parcă de știm de o viață, se lasă cu aplauze multe și cu lacrimi de fericire. Când antrenorii nu apasă butoanele, în schimb, mă simt neajutorată și încerc să îi conving să nu se declare învinși", a declarat Irina Fodor pentru www.protv.ro

Irina Fodor nu este străină de proiectele trustului Pro, în 2012 fiind reporter pentru emisiunea Poveștiri adevărate, de la Acasa TV, iar în 2014 prezentând, alături de Cabral, emisiunea Poveștiri de noapte.

Cel de-al optulea sezon Vocea România vine cu o serie de schimbări: doi antrenori noi, un vlogger oficial și o schimbare de regulament - butonul de block. Deși formatul este ușor modificat, "luptele" dintre antrenori au rămas prezente, dar și vocile promițătoare, așa cum se poate observa în clip:

Păstrând tradiția, Vocea României 2018 va putea fi urmărită la Pro Tv în fiecare vineri seara. Primul episod din cel de-al 8-lea sezon al emisiunii va fi difuzat pe 7 septembrie. Ca și în anii anteriori, show-ul de talente va fi prezentat de Pavel Bartoș, concursul având ca primă etapă audițiile pe nevăzute.

Preselecțiile pentru concurs au început încă din luna februarie, audițiile desfășurându-se în marile orașe ale țării: Cluj, Iași, Timișoara și București. Filmările audițiilor pe nevăzute au debutat în luna iulie.

Citește mai multe despre Irina Fodor
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cerbul de Aur 2018 - Ce piese vor cânta concurenții vineri și cum poate vota publicul

Cei 18 artişti înscrişi în competiţia Festivalului Cerbul de Aur au ultimul test în faţa juriului şi a publicului. Astăzi,...

Închide