Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Înregistrează AC/DC un nou album cu Brian Johnson? - Poză de la studio

Veteranii de la AC/DC par a pregăti un nou album. Așa titrează publicații mari ca NME și Loudwire, după ce Brian Johnson și fostul toboșar Phil Rudd au fost fotografiați împreună la Warehouse Studios din Vancouver, unde AC/DC a înregistrat toate albumele lansate în ultimii 20 de ani.
Brian Johnson alături de Muse la Reading Festival 2017

Brian Johnson alături de Muse la Reading Festival 2017

Jurnalistul canadian Steve Newton a pus pe jar presa muzicală după ce a scris pe site-ul The Straight că două dintre sursele sale s-au întâlnit în Vancouver cu trei membri AC/DC. Acesta făcea referire la Axl Rose, Phil Rudd și Stevie Young, nepotul lui Angus Young, care a preluat partea de chitară de la Malcolm.

La scurtă vreme de la acest zvon, bazat pe surse anonime, a apărut și o poză cu Brian Johnson și Phil Rudd la Warehouse Studios din Vancouver, acolo unde AC/DC a înregistrat ultimele trei albume. Poza a fost realizată, se pare, tot de către una din sursele lui Steve Newton, acesta scriind pe site-ul The Straight:

"Crystal Lambert, o mare fană AC/DC din Vancouver, are un apartament lângă studiourile Warehouse din Gastown, și împreună cu prietenul ei Glenn Slavens au monitorizat terasa studioului, locul în care multe trupe obișnuiesc să ia aer și să bea cafea (sau poate Jack Daniels) din niște căni albe.

Așa cum puteți vedea în poza de mai jos, făcută de Glenn în urmă cu două zile, Rudd râde împreună cu nimeni altul decât Brian Johnson! El este solistul longeviv al trupei AC/DC, care a fost înlocuit în turneu de Axl Rose, când problemele sale cu auzul l-au împiedicat să continue promovarea albumului ”Rock or Bust”"

Deși Phil Rudd nu a mai cântat cu trupa AC/DC din 2015, din cauza unor probleme legale, reapariția sa alături de Brian Johnson ar putea indica revenirea sa în trupă.

Pe de altă parte, chiar și prezența lui Brian Johnson la studioul din Vancouver este o surpriză, vocalistul luptându-se în ultimii ani cu probleme mari de auz, tocmai din acest motiv fiind înlocuit de Axl Rose. Momentan nu se știe dacă Brian Johnson va mai putea susține turnee, însă starea sa de sănătate s-a îmbunătățit mult, în 2017 urcând pe scenă alături de Muse.

Citește mai multe despre AC/DCBrian JohnsonPhil Rudd
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce vedete vor juriza concursul de interpretare Cerbul de Aur 2018

Câștigătorii ediţiei aniversare Cerbul de Aur 2018 vor fi desemnaţi de un juriu internaţional format din artişti din toată Europa....

Închide