Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Fotomodelul "Zombie Boy" Rick Genest din clipurile lui Lady Gaga a fost găsit mort

Una dintre cele mai extravagante prezenţe din videoclipurile lui Lady Gaga, Rick Genest a fost găsit mort în locuinţa sa din Montreal. Controversatul fotomodel poreclit "Zombie Boy " era cunoscut pentru tatuajele sale faciale şi pentru faptul că îşi acoperise corpul cu tatuaje.
Rick Genest Zombie Boy fotomodel Lady Gaga Born This Way

Rick Genest Zombie Boy fotomodel Lady Gaga Born This Way

Rick Genest a încetat din viaţă la doar 32 de ani şi era muzician, actor şi fotomodel. A ajuns în atenţia publicului în 2011, atunci când apărea în videoclipul lui Lady Gaga "Born This Way". Ulterior a primit multiple contracte în industria fashion. A ajutat cu relansarea brandului Roc-A-Wear al lui Jay-Z şi a pozat pentru GQ, Vanity Fair şi multiple alte publicaţii.

Poliţia l-a găsit pe Genest în apartamentul său din Montreal şi se speculează că ar fi vorba despre un suicid. La auzul acestei veşti triste, Lady Gaga a postat următorul mesaj pe Twitter:

Sinuciderea prietenului Rick Genest, Zombie Boy este mai mult decât devastatoare. Trebuie să muncim mult pentru a schimba cultura şi a aduce Sănătatea Mentală în prim plan şi a şterge stigma care spune că nu putem vorbi despre asta.

Dacă suferi, sună un prieten sau un membru al familiei azi. Trebuie să ne salvăm unii pe alţii. Ştiinţa ne spune că durează 21 de zile să ne formăm un obicei, iar dacă suferiţi de o problemă de Sănătate Mentală vă rog ca azi să fie prima zi sau o continuare a muncii pe care o faceţi.

Ia legătura cu alte persoane dacă suferi şi dacă ştii pe cineva care suferă ia legătura cu acea persoană.

Genest s-a născut în Montreal şi a început să îşi tatueze corpul la vârsta de 16 ani. La 19 ani avea aproape tot corpul acoperit cu tatuaje. Imaginile pe care le avea tatuate includeau cadavre, schelete, cranii şi insecte. Astfel s-a creat şi identitatea sa de "Zombie Boy" sau "Rico Zombie".

Stilistul lui Lady Gaga, Nicola Formichetti l-a descoperit în 2010. Ulterior tânărul avea să apară în pelicule de lung metraj precum "47 Ronin" cu Keanu Reeves sau "Silent Witness", lansată anul trecut. Viaţa lui Rick nu a fost lipsită de probleme, artistul fiind operat pentru o tumoare pe creier când era mai mic şi luptându-se cu probleme psihice pe parcursul vieţii.

În ultima vreme lucra cu chitaristul lui Rob Zombie la un proiect muzical.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un mic incendiu a avut loc pe scena UNTOLD 2018 în prima zi - VIDEO

Festivalul UNTOLD 2018 a debutat joi seară, pe 2 august, dar nu fără peripeţii. O parte a scenei a luat...

Închide