Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Festivalul Full Moon 2018 a fost anulat, dar nu și concertul Jessie Ware

Cea de-a doua ediție a festivalului Full Moon Live, programat în perioada 25 – 26 august 2018 la Arenele Romane din București, se anulează. Concertul Jessie Ware se va desfășura la data anunțată, dar într-o nouă locație.

Publicat

pe

Jessie Ware
Jessie Ware

Events își exprimă regretul pentru faptul că publicul român nu se va putea bucura de prezența tuturor artiștilor anunțați și de muzica lor în perioada programată și mulțumește pentru înțelegere. Totodată, Events mulțumește tuturor partenerilor pentru susținerea și deschiderea cu care au primit acest festival.

Events le promite fanilor Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail și Moonlight Breakfast că acești artiști vor fi invitați în cadrul următoarelor evenimente.

Unde va avea loc concertul Jessie Ware

Concertul Jessie Ware se va desfășura la data anunțată inițial, dar într-o altă locație. Artista va concerta sâmbătă, 25 august, la București, în cadrul Appletone Party #RecoltaUrbană din Șos. Străulești, nr 2, sector 1.

Alături de Jessie Ware, pe scena principală amenajată la Appletone Party vor mai concerta The Noisettes și Waldeck, în vreme ce UFE, Iorga, DJ Vasile și K-lu vor mixa pe scena special amenajată pe lacul Străulești. Cele 2 scene muzicale sunt completate de multiple zone de relaxare în natură, activități nautice, o selecție completă pentru iubitorii de street food, mere și cocktailuri cu cidru rece.

Intrarea la Appletone Party se face numai cu brăţară de acces, ce poate fi procurată prin intermediul comunităţilor Nuit Sociale, Color/The Fresh, Oha sau VRTW.

Recuperarea banilor pe biletele cumpărate la Full Moon Live Festival 2018:

Începând de astăzi, 20 august, toți cei care ș-au achiziționat bilete la Full Moon Live Festival 2018 își vor putea recupera integral valoarea acestora astfel:

  • pentru biletele achiziționate online se va trimite un e-mail cu subiectul “Retur Full Moon Live”specificând numărul de comandă la [email protected]. Pentru biletele Print @Home, banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.
  • pentru biletele achiziționate în punctele de din rețeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original.

Pentru livrările prin curier: returnarea banilor se va face la unul dintre punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea și reținerea biletelor in original:

  • Eventim București – Bulevardul I.C. Brătianu nr. 6 (incinta Cinema Pro).
  • Eventim Cluj – Strada Alexandru Vaida-Voevod nr. 53B (în incinta Iulius Mall).
  • Clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod postal 020801, București, contravaloarea biletelor va fi returnată în contul din care a fost făcută plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.
  • Toți cei care și-au achiziționat bilete la Full Moon Live Festival intră automat la evenimentul Appletone Party #RecoltaUrbană, prezentând la intrare biletul print sau o fotografie cu acesta (pentru cei care au predat biletul la punctele de din rețeaua magazinelor partenere Eventim)

Trending