Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Eminem a lansat albumul "Kamikaze" și două piese noi: "Fall" și "Lucky You" - AUDIO

La doar 8 luni de la apariția albumului ”Revival”, Eminem revine cu un album surpriză, intitulat "Kamikaze". Discul este disponibil deja pe marile platforme de streaming, rapper-ul urcând pe YouTube și două dintre piesele noi: "Fall" și "Lucky You" în colaborare cu Joyce Lucas.
Eminem

Eminem

Zeul rap-ului, așa cum s-a autointitulat Eminem, a lansat pe nepusă masă un nou album de studio. Fără niciun anunț, LP-ul "Kamikaze", cel de-al 10-lea material de studio al rapper-ului, a fost pus în vânzare astăzi, 31 august, putând fi achiziționt de pe site-ul artistului și de pe cunoscutele platforme de streaming Apple Music, Spotify, Google Play și iTunes.

Discul conține 13 piese noi și colaborări cu tânăra Jessie Reyes (twice), Joyner Lucas, Royce Da 5’9” și cu managerul său, Paul Rosenberg (piesa ”Em Calls Paul – Skit”). Pe noul material este inclusă și o melodie ce se va regăsi pe coloana sonoră a filmului ”Venom”, ce va avea premiera în cinematografe pe 5 octombrie 2018.

Lansarea noului album a fost acompaniată de două mesaje din partea lui Eminem:

"Shady lovește înapoi și dă și nume”, a scris Eminem pe Twitter, adăugând apoi: "Am încercat să nu analizez atât de mult albumul ăsta...audiție plăcută."

Tracklist ”Kamikaze” - Eminem:

 1. “The Ringer”
 2. “Greatist”
 3. “Lucky You” featuring Joyce Lucas
 4. “Paul – Skit”
 5. “Normal”
 6. “Em Calls Paul – Skit”
 7. “Stepping Stone”
 8. “Not Alike” featuring Royce 5’9″
 9. “Fall”
 10. “Kamikaze”
 11. “Nice Guy” featuring Jessie Reyez
 12. “Good Guy” featuring Jessie Reyez
 13. “Venom” (soundtrack ”Venom”)

Pentru ca fanii să-și poată forma o primă impresie înainte de a cumpăra albumul, Eminem a publicat pe YouTube și două piese noi: "Fall" și "Lucky You", în colaborare cu Joyce Lucas, un rapper american originar din Worcester, Massachusetts, ajuns în atenția publicului după lansarea single-ului "Ross Capicchioni".

AUDIO: Eminem - "Fall"

AUDIO: Eminem - "Lucky You" (Feat. Joyner Lucas)

Albumul anterior al rapper-ului, ”Revival”, a fost lansat în decembrie 2017, la o distanță de 4 ani de ”The Marshall Mathers LP 2”. Discul a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200, incluzând single-urile ”Walk on Water” ft. Beyonce, ”River” ft. Ed Sheeran și ”Untouchable”.

Citește mai multe despre Eminem
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran abia așteaptă să colaboreze cu Drake

Într-un interviu recent, artistul britanic a declarat că visează la o colaborare cu Drake, iar pe viitor își dorește să...

Închide