Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Eminem a lansat albumul "Kamikaze" și două piese noi: "Fall" și "Lucky You" - AUDIO

La doar 8 luni de la apariția albumului ”Revival”, Eminem revine cu un album surpriză, intitulat "Kamikaze". Discul este disponibil deja pe marile platforme de streaming, rapper-ul urcând pe YouTube și două dintre piesele noi: "Fall" și "Lucky You" în colaborare cu Joyce Lucas.

Publicat

pe

Eminem
Eminem │ FOTO: www.facebook.com

Zeul rap-ului, așa cum s-a autointitulat Eminem, a lansat pe nepusă masă un nou album de studio. Fără niciun anunț, LP-ul "Kamikaze", cel de-al 10-lea material de studio al rapper-ului, a fost pus în vânzare astăzi, 31 august, putând fi achiziționt de pe site-ul artistului și de pe cunoscutele platforme de streaming Apple Music, Spotify, Google Play și iTunes.

Discul conține 13 piese noi și colaborări cu tânăra Jessie Reyes (twice), Joyner Lucas, Royce Da 5’9” și cu managerul său, Paul Rosenberg (piesa ”Em Calls Paul – Skit”). Pe noul material este inclusă și o melodie ce se va regăsi pe coloana sonoră a filmului ”Venom”, ce va avea premiera în cinematografe pe 5 octombrie 2018.

Lansarea noului album a fost acompaniată de două mesaje din partea lui Eminem:

"Shady lovește înapoi și dă și nume”, a scris Eminem pe Twitter, adăugând apoi: "Am încercat să nu analizez atât de mult albumul ăsta...audiție plăcută."

Tracklist ”Kamikaze” - Eminem:

  1. “The Ringer”
  2. “Greatist”
  3. “Lucky You” featuring Joyce Lucas
  4. “Paul – Skit”
  5. “Normal”
  6. “Em Calls Paul – Skit”
  7. “Stepping Stone”
  8. “Not Alike” featuring Royce 5’9″
  9. “Fall”
  10. “Kamikaze”
  11. “Nice Guy” featuring Jessie Reyez
  12. “Good Guy” featuring Jessie Reyez
  13. “Venom” (soundtrack ”Venom”)

Pentru ca fanii să-și poată forma o primă impresie înainte de a cumpăra albumul, Eminem a publicat pe YouTube și două piese noi: "Fall" și "Lucky You", în colaborare cu Joyce Lucas, un rapper american originar din Worcester, Massachusetts, ajuns în atenția publicului după lansarea single-ului "Ross Capicchioni".

AUDIO: Eminem - "Fall"

AUDIO: Eminem - "Lucky You" (Feat. Joyner Lucas)

Albumul anterior al rapper-ului, ”Revival”, a fost lansat în decembrie 2017, la o distanță de 4 ani de ”The Marshall Mathers LP 2”. Discul a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200, incluzând single-urile ”Walk on Water” ft. Beyonce, ”River” ft. Ed Sheeran și ”Untouchable”.

Comentează

Trending