Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Elvis şi Lisa Marie Presley se reunesc pe un duet gospel - "Where No One Stands Alone"

Elvis Presley rămâne unul dintre cei mai prolifici şi apreciaţi artişti la decenii bune după moartea sa, piesele sale primind o sumedenie de remix-uri şi re-release-uri. Cea mai nouă creaţie ce include numele "Regelui" este una sentimentală, care aduce în ecuaţie şi vocea fiicei sale, Lisa Marie Presley.
Elvis Presley Lisa Marie Presley Where No One Stands Alone

Elvis Presley Lisa Marie Presley Where No One Stands Alone (foto: Lisa Marie Presley)

Duetul dintre Elvis şi fiica sa este pe o piesă gospel, "Where No One Stands Alone", care apare pe cea mai nouă compilaţie de melodii gospel ale lui Elvis. Cele două voci se înalţă şi coboară împreună, se armonizează şi formează un tandem peste un instrumental de pian şi chitară pur american. Varianta originală a melodiei apărea pe LP-ul lui Elvis Presley din 1967, "How Great Thou Art".

RCA/Legacy Recordings a lansat acest single în ultimele 24 de ore, împreună cu un lyric video care prezintă fotografii de familie şi momente speciale din arhiva familiei Presley. Acestea sunt intercalate cu fotografii din studio cu Lisa Marie Presley, în vreme ce înregistra varianta nouă de single. Înregistrarea şi filmările au avut loc în Nashville, Hollywood şi New York.

Unele s-au petrecut chiar în locuri în care cântase Elvis însuşi în perioada sa de glorie. Despre acest proiect Lisa Marie Presley a declarat:

Este o experienţă foarte puternică şi mişcătoare să cânt împreună cu tatăl meu. Versurile îmi vorbesc şi îmi ating sufletul. Sunt sigură că versurile au vorbit tatălui meu în acelaşi mod.

Producătorul Joel Weinshanker a fost profund mişcat de această colaborare postumă, afirmând următoarele:

Înregistrarea cu atât de multă istorie, în acele camere în care Elvis a înregistrat cele mai mai memorabile piese ale sale, cu cântăreţii backing vocals în cele mai puternice reprezentaţii ale lui Elvis şi cu acea emoţie pură au creat o amintire pe care o vom preţui mereu.

Noul album are 14 piese şi vine cu un instrumental re-înregistrat, plus backing vocals de la mulţi colaboratori ai lui Elvis, precum Darlene Love, Dr. Cissy Houston, Terry lackwood, Armond Morales şi Jim Murray. Discul a fost lansat pe 10 august şi include înregistrări din arhiva vocală a lui Elvis PResley, extrase de pe albumele gospel "How Great Thou Art" şi "He Touched Me".

Citește mai multe despre Elvis PresleyLisa Marie Presley
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
DJ Markus Schulz de la UNTOLD are piese noi cu Smiley şi Alina Eremia

Nu doar Armin van Buuren a fost cucerit de România la ultima sa vizită la UNTOLD, ci şi alţi artişti....

Închide