Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Ed Sheeran s-a căsătorit

Deși nu plănuia să facă acum un anunț oficial, Ed Sheeran a dezvăluit în cadrul unui interviu că s-a căsătorit. Artistul britanic a fost întrebat dacă a stabilit data nunții, iar răspunsul lui, deși departe de a fi un da hotărât, a fost edificator.
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Deși nu obișnuiește să aducă în spațiul public subiecte intime, Ed Sheeran a făcut în ianuarie o excepție, împărtășind publicului un eveniment foarte fericit din viața sa privată. Artistul britanic a anunțat pe Instagram că s-a logodit cu iubita lui, Cherry Seaborn, și că sunt amândoi foarte fericiți. Cherry este cea care l-a inspirat pe artistul britanic să compună piesa ”Perfect”, single care a urcat pe prima poziție atât în UK Singles Chart, cât și în clasamentul american Billboard Hot 100

“M-am logodit chiar înainte de anul nou. Suntem foarte fericiți și îndrăgostiți, iar pisicile noastre sunt încântate de asemenea”, scria Ed pe Instagram la începutul lui 2018.

De atunci, presa internațională, și în special cea de cancan, au tot speculat pe tema datei nunții, fără a exista, însă, nicio informație oficială.

Anunțul a venit în final tot de la Ed, chiar dacă dezvăluirea nu a fost una planificată. Intervievat de Acces, artistul britanic a fost întrebat dacă a ales o dată și o locație pentru nuntă, reacția sa fiind similară celei pe care o are un copil care a fost prins făcând o boacănă. S-a înroșit, a evitat să spună ”da”, însă a arătat spre verigheta de pe deget, vizibil emoționat.

VIDEO: Ed dezvăluie că s-a căsătorit

Așa cum este detaliat și în versurile piesei ”Perfect”, Ed și Cherry se știau din liceu, în acea perioadă fiind amici. Au devenit iubiți de curând, în perioada de pauză dintre albumele ”X” și ”÷”, artistul mărturisind că i-a prins foarte bine acel an (2015 - 2016).

”A fost pentru prima dată când am avut timp să mă îndrăgostesc, așa cum se cuvine”, mărturisea Ed într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

Ed Sheeran a înregistrat în luna iulie un nou record, concertele susținute în prima jumătate a anului 2018 aducându-i venituri de peste 200 de milioane de dolari, aproape dublu comparativ cu artistul de pe poziția a doua din topul POLLSTAR al celor mai profitabile turnee.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Contractul lui Taylor Swift cu casa de discuri este pe cale să se încheie

Primul contract pe care l-a semnat Taylor Swift cu casa de discuri se apropie de final, iar "marii jucători" din...

Închide