Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition

Ed Sheeran abia așteaptă să colaboreze cu Drake

Într-un interviu recent, artistul britanic a declarat că visează la o colaborare cu Drake, iar pe viitor își dorește să lanseze un album cu muzică experimentală. Mai multe detalii puteți afla în articol.
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ed Sheeran a menționat că vrea să se îndepărteze un pic de stilul prin care s-a făcut cunoscut, balade romantice, însoțite de chitară acustică. Pentru următorul material discografic, artistul și-ar dori să se întoarcă la muzica experimentală pe care o făcea înainte să aibă succes global cu melodia "Shape of You". În trecut, acesta a lansat un EP în colaborare cu rapperi precum Wiley, Devlin, JME sau Sway.

Ed Sheeran a mai spus pentru BBC:

"Mi-ar plăcea tare mult să încerc ceva de genul ăsta din nou. Cred că este cel mai interesant proiect la care am lucrat vreodată."

Cântărețul britanic a menționat că simte nevoie unui material care nu este potrivit pentru radio, piese care să îl scoată din zona de confort. Ed Sheeran a spus că Drake l-a inspirat fiindcă pe lângă albumele mari pe care le lansează, are și proiecte adiacente, diferite.

"Simt că, la un moment dat, eu și Drake trebuie să colaborăm. Am fost în turneu mai tot timpul, iar el la fel, și totuși lansează muzică nouă în continuare. Cred că la un moment dat aceste două lumi trebuie să se întâlnească, nu știu cum se va întâmpla sau cum va suna proiectul, dar simt că este inevitabil."

Recent, Ed Sheeran a declarat în cadrul unui interviu că s-a căsătorit.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cerbul de Aur 2018 - Ce piese vor cânta concurenții în prima zi de concurs

Încep emoţiile pentru concurenţii Festivalului Cerbul de Aur 2018. Joi, 30 august, cei 18 artişti înscrişi în competiţie urcă pe...

Închide