Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Dua Lipa vorbește despre muzica de pe viitorul album

Artista britanică a colaborat cu Mark Ronson și Diplo la o piesă nouă, care se pare că va fi în stilul viitorului album.
Dua Lipa

Dua Lipa

Ronson și Diplo au nou proiect împreună, Silk City. Aceștia au pus mai multe teasere prin care anunțau fanii că urmează o colaborare cu Dua Lipa. Piesa poartă numele "Electricity", are elemente dance și pop, urmând să fie lansată în curând. Despre melodia "Electricity", Dua Lipa a declarat pentru Rolling Stone:

"Este cumva diferită, dar vă puteți face o idee cum vor suna piesele de pe viitoarele mele albume."

Artista a publicat o fotografie pe Twitter în care poartă o perucă albă, adăugând: "Numele ei este Electricity… și o veți cunoaște foarte curând."

Ronson și Diplo s-au cunoscut în 2002, printr-un prieten comun. Dragostea pentru muzică i-a apropiat și intrând în studio și-au dat seama că pot începe un proiect muzical împreună.

"Chiar dacă stilul de muzică pe care îl abordăm este diferit, avem o groază de chestii în comun - cum ar fi muzica house clasică, disco și hip-hop."

Se pare că proiectul Silk City este ca un fel de omagiu adus celor mai importante orașe din lume, cunoscute pentru muzica dance, precum Chicago, Londra, Paris sau Detroit.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avicii a lăsat în urmă peste 200 de piese neterminate

DJ-ul suedez a lucrat cu Chris Martin de la Coldplay la o piesă ce urmează să fie lansată în curând....

Închide