Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Dua Lipa vorbește despre muzica de pe viitorul album

Artista britanică a colaborat cu Mark Ronson și Diplo la o piesă nouă, care se pare că va fi în stilul viitorului album.
Dua Lipa

Dua Lipa

Ronson și Diplo au nou proiect împreună, Silk City. Aceștia au pus mai multe teasere prin care anunțau fanii că urmează o colaborare cu Dua Lipa. Piesa poartă numele "Electricity", are elemente dance și pop, urmând să fie lansată în curând. Despre melodia "Electricity", Dua Lipa a declarat pentru Rolling Stone:

"Este cumva diferită, dar vă puteți face o idee cum vor suna piesele de pe viitoarele mele albume."

Artista a publicat o fotografie pe Twitter în care poartă o perucă albă, adăugând: "Numele ei este Electricity… și o veți cunoaște foarte curând."

Ronson și Diplo s-au cunoscut în 2002, printr-un prieten comun. Dragostea pentru muzică i-a apropiat și intrând în studio și-au dat seama că pot începe un proiect muzical împreună.

"Chiar dacă stilul de muzică pe care îl abordăm este diferit, avem o groază de chestii în comun - cum ar fi muzica house clasică, disco și hip-hop."

Se pare că proiectul Silk City este ca un fel de omagiu adus celor mai importante orașe din lume, cunoscute pentru muzica dance, precum Chicago, Londra, Paris sau Detroit.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avicii a lăsat în urmă peste 200 de piese neterminate

DJ-ul suedez a lucrat cu Chris Martin de la Coldplay la o piesă ce urmează să fie lansată în curând....

Închide