Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

DJ Markus Schulz de la UNTOLD are piese noi cu Smiley şi Alina Eremia

Nu doar Armin van Buuren a fost cucerit de România la ultima sa vizită la UNTOLD, ci şi alţi artişti. Printre aceştia se numără DJ-ul american Markus Schulz, care şi-a anunţat intenţia de a colabora cu artişti locali pentru piese de pe viitorul său album.
Markus Schulz UNTOLD Festival 2018

Markus Schulz UNTOLD Festival 2018 (foto: Markus Schulz)

Markus Schulz a concertat pentru prima oară în România cu ocazia festivalului UNTOLD 2018 de la Cluj. Într-un interviu acordat celor de la Red Bull a discutat despre legăturile sale cu ţara noastră şi colaborările viitoare. Schulz a mixat pe scena dedicată muzicii trance la UNTOLD, cea Red Bull, unde au fost în acţiune şi Chicane, ATB sau Ferry Corsten.

DJ-ul american a fost votat în 2012 şi 2014 drept cel mai bun DJ din America, conform revistei DJ Times. Viitorul său album poartă numele de "We are the light" şi va include colaborări cu artişti români, precum Smiley şi Alina Eremia. Cu aproape 20 de ani de carieră în spate, muzicianul a simţit nevoia unei influenţe româneşti în melodiile sale.

Schulz are de altfel o legătură specială cu ţara noastră, prin intermediul iubitei sale, Adina Butar. Cât despre colaborare, DJ-ul american a postat recent pe Instagram o fotografie în care se afla în studio împreună cu Smiley. Colaborarea a fost confirmată în interviul Red Bull şi am aflat că va exista şi o piesă cu Alina Eremia. Se pare că Markus Schulz este prieten cu Smiley şi Alina de ceva vreme, aceştia apreciind muzica trance de altfel.

Colaborarea a fost ideea Adinei Butar, iubita muzicianului de 5 ani de zile. Cei doi locuiesc la Miami şi se vor căsători în 2019. Schulz compusese o piesă în Los Angeles şi căuta artiştii ideali pentru a o cânta, iar Adina a venit cu Smiley ca sugestie. Pentru Alina Eremia Markus a compus o piesă specială pentru vocea sa. Alina a apreciat-o mult la prima ascultare şi a acceptat imediat colaborarea.

DJ Markus Schulz și Smiley (Foto: Facebook www.facebook.com)

Noul album al DJ-ului apare la începutul lunii octombrie. Numele de "We are the light" vine de la mesajul că "noi cu toţii suntem lumina de care lumea întreagă are nevoie acum". În acelaşi interviu muzicianul a amintit de protestele din ţara noastră şi de energia canalizată la nivel global pentru a ne duce într-o nouă eră, prin viziunea tinerilor. Makus are şi o melodie împreună cu Adina Butar, cunoscută drept "Caught" şi pe care o puteţi asculta în acest articol.

Cei doi s-au cunoscut pe când Markus Schulz lucra la albumul "Scream" şi comunica cu Adina Butar doar online. Tânăra i-a trimis un demo şi aşa s-au cunoscut şi pe viu, prin colaborarea muzicală. Rămâne să auzim piesele cu Smiley şi Alina Eremia, pentru a vedea cum se împacă cei doi cu trance-ul.

Citește mai multe despre Alina EremiaMarkus SchulzSmiley
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un rapper intră în istorie cu peste 50 de miliarde de stream-uri

După ce a ocupat timp de 23 de săptămâni prima poziție în clasamentul Billboard Hot 100, Drake scrie din nou...

Închide