Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

DJ Markus Schulz de la UNTOLD are piese noi cu Smiley şi Alina Eremia

Nu doar Armin van Buuren a fost cucerit de România la ultima sa vizită la UNTOLD, ci şi alţi artişti. Printre aceştia se numără DJ-ul american Markus Schulz, care şi-a anunţat intenţia de a colabora cu artişti locali pentru piese de pe viitorul său album.

Publicat

pe

Markus Schulz UNTOLD Festival 2018
Markus Schulz UNTOLD Festival 2018 │ FOTO: Markus Schulz www.redbull.com

Markus Schulz a concertat pentru prima oară în România cu ocazia festivalului UNTOLD 2018 de la Cluj. Într-un interviu acordat celor de la Red Bull a discutat despre legăturile sale cu ţara noastră şi colaborările viitoare. Schulz a mixat pe scena dedicată muzicii trance la UNTOLD, cea Red Bull, unde au fost în acţiune şi Chicane, ATB sau Ferry Corsten.

DJ-ul american a fost votat în 2012 şi 2014 drept cel mai bun DJ din America, conform revistei DJ Times. Viitorul său album poartă numele de "We are the light" şi va include colaborări cu artişti români, precum Smiley şi Alina Eremia. Cu aproape 20 de ani de carieră în spate, muzicianul a simţit nevoia unei influenţe româneşti în melodiile sale.

Schulz are de altfel o legătură specială cu ţara noastră, prin intermediul iubitei sale, Adina Butar. Cât despre colaborare, DJ-ul american a postat recent pe Instagram o fotografie în care se afla în studio împreună cu Smiley. Colaborarea a fost confirmată în interviul Red Bull şi am aflat că va exista şi o piesă cu Alina Eremia. Se pare că Markus Schulz este prieten cu Smiley şi Alina de ceva vreme, aceştia apreciind muzica trance de altfel.

Colaborarea a fost ideea Adinei Butar, iubita muzicianului de 5 ani de zile. Cei doi locuiesc la Miami şi se vor căsători în 2019. Schulz compusese o piesă în Los Angeles şi căuta artiştii ideali pentru a o cânta, iar Adina a venit cu Smiley ca sugestie. Pentru Alina Eremia Markus a compus o piesă specială pentru vocea sa. Alina a apreciat-o mult la prima ascultare şi a acceptat imediat colaborarea.

DJ Markus Schulz și Smiley │ FOTO: Facebook www.facebook.com

Noul album al DJ-ului apare la începutul lunii octombrie. Numele de "We are the light" vine de la mesajul că "noi cu toţii suntem lumina de care lumea întreagă are nevoie acum". În acelaşi interviu muzicianul a amintit de protestele din ţara noastră şi de energia canalizată la nivel global pentru a ne duce într-o nouă eră, prin viziunea tinerilor. Makus are şi o melodie împreună cu Adina Butar, cunoscută drept "Caught" şi pe care o puteţi asculta în acest articol.

Cei doi s-au cunoscut pe când Markus Schulz lucra la albumul "Scream" şi comunica cu Adina Butar doar online. Tânăra i-a trimis un demo şi aşa s-au cunoscut şi pe viu, prin colaborarea muzicală. Rămâne să auzim piesele cu Smiley şi Alina Eremia, pentru a vedea cum se împacă cei doi cu trance-ul.

Comentează

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 14-lea sezon "Românii au talent" se vede diseară, la PRO TV și VOYO

În seara aceasta, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO începe cel de-al 14-lea sezon al unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment din țară. "Românii au talent" redevine locul în care fiecare visător încearcă să devină star, unde spectacolul este dus la un nou nivel incitant.

Publicat

pe

Juriu "Românii au talent" 14
Juriu "Românii au talent" 14 │ FOTO: PRO TV

La "Românii au talent" visurile devin palpabile, iar telespectatorii sunt martori la nașterea unor legende. La masa juriului, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult dorite. Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii show-ului, sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să participe din bucuria și entuziasmul lor!

Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.

"Sunt aici din primul sezon, nu am văzut niciodată așa ceva", va spune Andra la finalul unui moment oferit de doi artiști veniți din afara țării pentru a arăta că imposibilul nu există și că pasiunea pentru spectacol este uneori dusă la rang de artă.

La doar 15 ani, un tânăr din Craiova va reuși ca prin prestația lui să îl convingă pe Dragoș Bucur să-l laude cu adevărat:

"Ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent."

Nu vor lipsi de pe scenă nici momentele tradiționale, însă și acestea vor ajunge la cel mai înalt nivel:

"În ăștia trei de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut", va spune Mihai Bobonete.

În timp ce Andra va menționa că:

"Nu am văzut asemenea energie, dans bine executat, sincron."

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a sezonului #14fenomen, "Românii au talent", la PRO TV și pe VOYO!

 

Citește în continuare

Lifestyle

Alina Eremia s-a logodit - FOTO

Alina Eremia și partenerul său, Edi Barbu, au trecut la următorul nivel al relației amoroase și s-au logodit. Artista a publicat câteva imagini cu inelul, pe care te invităm să le vezi și tu în articol.

Publicat

pe

Alina Eremia în documentarul "În Zadar"
Alina Eremia în documentarul "În Zadar" │ FOTO: captură YouTube / Alina Eremia

Alina și Edi și-au început povestea de dragoste în urmă cu opt ani. S-au cunoscut la sală, fiind una dintre pasiunile lor comune. Lucrurile au evoluat, s-au îndrăgostit, iar acum sunt pregătiți să își construiască "oficial" un viitor împreună.

Relația lor s-a bucurat de discreție, Edi nefiind o persoană publică. Cu toate acestea, Alina Eremia și-a ținut la curent fanii cu imagini din vacanțele petrecute alături de iubitul său, piese ce au fost inspirate de relația lor, dar și de un videoclip muzical în care apar împreună - "Noi".

Acum, cu ocazia cererii în căsătorie, artista a dezvăluit public fericita veste. Mai mult, a publicat și câteva fotografii cu inelul de logodnă, adăugând: "DA! Happy birthday, love!"

Alina Eremia și-a început cariera la o vârstă fragedă, iar la acest moment este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai bune hituri ale Alinei includem "Cum se face", "A fost o nebunie", "În dreapta ta", colaborarea cu Vescan, "Tatuaj" și "Noi". În 2021, Alina a lansat cel de-al doilea album al său, "Déjà Vu", care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. În acest an, Alina a lansat EP-ul "Metamorphosis", pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin.

Printre cele mai recente piese lansate de cântăreață se numără "Nu te mai aștept" și "Dans".

Citește în continuare

Trending