Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Demi Lovato despre adicția sa: "Această boală nu e ceva ce dispare"

Internată în urmă cu două săptămâni în spital după o supradoză, Demi Lovato face prima declarație publică. Artista le mulțumește fanilor și celor care i-au fost alături în aceste momente dificile, mărturisind că înțelege acum că o adicție nu dispare peste noapte.

Publicat

pe

Demi Lovato
Demi Lovato │ FOTO: www.facebook.com

Demi Lovato este recunoscătoare celor care au ajutat-o să depășească incidentul nefericit care a dus la internarea sa în spital. Artista a suferit în urmă cu două săptămâni o supradoză, substanța ingerată bănuindu-se că ar fi un opioid. Grație intervenției rapide a medicilor de la spitalul Cedars-Sinai, artista a fost stabilizată în scurtă vreme, reprezentantul cântăreței declarând la câteva ore de la internare că Demi se simte mult mai bine.

În prima declarație publică de la acest incident, artista le mulțumește fanilor, familiei și medicilor de la Cedars-Sinai, mărturisind că este conștientă acum de gravitatea problemei sale. În scrisoarea sa, publicată pe Instagram, Demi Lovato anunță că va continua să lupte cu adicția și că nu va uita niciodată de afecțiunea pe care a primit-o în această perioadă

“Am fost întotdeauna transparentă în privința conviețuirii cu adicția. Ceea ce am învățat este că această boală nu e ceva ce dispare sau se stinge cu timpul. Este ceva ce trebuie să continui să depășesc și nu am făcut încă asta.

”Aș vrea să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că sunt încă în viață. Fanilor mei le tansmit că sunt foarte recunoscătoare pentru toată dragostea și sprijinul pe care mi le-au acordat în ultima săptămână și nu numai. Gândurile pozitive și rugăciunile lor m-au ajutat să navighez prin aceste momente tulburi.

Aș vrea să mulțumesc familiei, echipei mele și staff-ului de la Cedars-Sinai, care mi-au fost alături în tot acest timp. Fără ei, nu aș fi aici, scriindu-vă această scrisoare.

Acum am nevoie de timp pentru a mă vindeca și a mă focaliza pe sobrietate și drumul către vindecare. Iubirea pe care mi-ați oferit-o nu va fi uitată și aștept ziua în care voi putea spune că am încheiat acest capitol din viața mea.

Voi continua să lupt,

Demi”

Comentează

Trending