Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Cum va arăta scena de la Cerbul de Aur 2018 - GALERIE FOTO

În Piața Sfatului din Brașov se amenajează o scenă impresionantă pentru ediția aniversară a festivalului Cerbul de Aur. Evenimentul se va desfășura în perioada 29 august - 2 septembrie și va marca atât Centenarul României, cât şi semicentenarul festivalului. Urmăriți galeria foto în articol.
Scena în lucru de la Cerbul de aur

Scena în lucru de la Cerbul de aur

Un festival cu istorie și cu nume sonore ale muzicii are nevoie de un spațiu special și corect amenajat. La Brașov se lucrează intens la aranjarea scenei pe care vor urca concurenții și invitații speciali ai festivalului, dar și a gradenelor pentru spectatori.

Organizatorii promit o scenă grandioasă, ce îi va bucura în special pe spectatori și doresc ca miile de oameni care vor privi chiar de la Brașov spectacolul Cerbul de Aur să nu regrete alegerea făcută. Scena va avea 40 de metri lungime și peste 18 metri înălțime. Lumina și efectele speciale pregătite vor face că totul să strălucească în cele cinci zile de spectacol.

În Piața Sfatului din Brașov se lucrează cu sârg și la amenajarea gradenelor pentru miile de spectatori pentru ca experiența festivalului să fie ireproșabilă. Fiecare detaliu este pus la punct pentru ca întregul eveniment să se desfășoare în condiții de securitate maximă.

Ediţia 2018 a Festivalului Cerbul de Aur aniversează 50 de ani de la debut. Cu această ocazie vor urca pe scenă artişti locali, precum Andra, Delia, Horia Brenciu, Carla's Dreams sau Loredana, dar și muzicieni internaţionali, ca: James Blunt, Amy Macdonald, Edvin Marton şi Gigliola Cinquetti.

Secţiunea de concurs a festivalului include 18 participanţi. E vorba despre artişti din 15 ţări, care încearcă să obţină marele premiu. România are trei interpreţi aleşi de juriu: Dora Gaitanovici, Raluca Blejusca şi Ovidiu Anton, câştigatorul Selecţiei Naţionale Eurovision în 2016.

Serile de concurs şi Gala Festivalului vor fi prezentate de Iulia Vântur alături de starul italian Gabriel Garko, iar prima seară de Aurelina Temişan şi Ilinca Avram. Evenimentul se va încheia cu o Gală Centenară, un spectacol folcloric produs și prezentat de Iuliana Tudor, ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate de către Televiziunea Română. Biletele zilnice costă între 50 și 250 de lei, iar abonamentele pornesc de la 180 de lei, putând fi cumpărate online via agenda InfoMusic.

UPDATE: Imagini de la ultimele repetiții pe scena din Piața Sfatului

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Galerie foto: Scena de la Cerbul de Aur în lucru

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Amy MacdonaldAndraCarla's DreamsDelia MatacheEdvin MartonHoria BrenciuJames BluntLoredana GrozaNicole ScherzingerThe Humans
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
JOINewArtist: iamthemorning, un duo din Rusia care combină muzica de cameră cu rockul progresiv

În ziua de azi multe formaţii aleg să "play it safe" şi se feresc să mai experimenteze. Nu şi duo-ul...

Închide