Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Cum a fost prima zi pe platoul Vocea României, cu noii antrenori Irina Rimes și Andra - VIDEO

Filmările pentru cel de-al 8-lea sezon Vocea României au început. Noii antrenori Andra și Irina Rimes s-au luptat pentru câștigarea primilor artiști cu veteranii Smiley și Tudor Chirilă. Schimburile de replici au fost savuroase chiar din prima zi pe platou, așa cum se poate vedea din clipul de prezentare recent publicat.
Antrenori Vocea României 2018

Antrenori Vocea României 2018

Debutul noului sezon Vocea României se apropie, așa încât producătorii emisiunii alimentează curiozitatea publicului printr-un nou teaser video, filmat chiar pe platoul din Buftea.

În clip, îi vedem pe Tudor Chirilă și Smiley schimbând primele replici cu noii antrenori Irina Rimes și Andra.

”Irina este un artist talentat, este o voce foarte specială, are o atitudine rock, este o fată excelentă, scrie pentru foarte mulți artiști și este pe același nivel aici cu toți ceilalți antrenori”, spune Tudor Chirilă despre noua sa ”vecină de scaun”, Irina Rimes.

Nu toate discuțiile dintre antrenori au fost atât de empatice, Andra mărturisind în clip că au fost și ”glume puțin exagerate”, mediul fiind unul foarte competitiv.

VIDEO: Prima zi pe platoul sezonului 8 Vocea României

Schimbare de regulament la Vocea României 2018: introducerea butonului de block

Cel de-al 8-lea sezon Vocea României vine și cu o schimbare de regulament. Este introdus butonul de block, ce va permite oricărui antrenor să blocheze pe unul dintre colegii din juriu.

Fiecare scaun va avea, astfel, alte trei butoane galbene, cu numele celorlalți trei antrenori. Acestea permit fiecăruia dintre ei să-l blocheze pe unul dintre ceilalți trei și astfel să nu poată lupta pentru un concurent. Tudor, Irina, Andra și Smiley au posibilitatea să folosească acest buton o singură dată, în etapa audițiilor pe nevăzute. Antrenorul blocat nu va ști asta până nu va apăsa butonul roșu. Acesta se va întoarce și abia atunci va vedea că unul dintre colegii lui a decis să-l blocheze și că nu poate lupta pentru vocea care l-a cucerit.

Vocea României: butonul de block

Vocea României: butonul de block

Pentru a se cunoaște mai bine între ei, dar și pentru a se prezenta publicului, Irina Rimes, Tudor Chirilă, Andra și Smiley au acceptat de curând provocarea "Am / N-am". Aflăm, cu acest prilej, dacă jurații noului sezon Vocea României au avut vreodată o relație cu un fan / fană, dacă au trimis poze dezbrăcați, sau dacă au regretat lansarea vreunei piese.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iulia Vântur prezintă Festivalul Internaţional Cerbul de Aur

Iulia Vântur este noua prezentatoare a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, infirmând astfel zvonurile legate de Mădălina Ghenea. Actriţă şi...

Închide