Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Contractul lui Taylor Swift cu casa de discuri este pe cale să se încheie

Primul contract pe care l-a semnat Taylor Swift cu casa de discuri se apropie de final, iar "marii jucători" din industria muzicală sunt cu ochii pe artistă.
Taylor Swift

Taylor Swift

Aceasta a semnat cu Big Machine Records atunci când avea numai 15 ani, iar contractul se va încheia în luna noiembrie, anul acesta.

Se pare că marile case de discuri pregătesc deja ofertele de colaborare cu starul pop. În acest moment, Big Machine Records deține 80% din încasările din drepturi de autor.

Taylor Swift este într-unul dintre cele mai bune momente ale carierei sale și poate gândi în detaliu următorul pas din cariera ei – fie își renegociază termenii contractului actual, fie alege să meargă mai departe cu o casă de discuri mare, fie crează propriul model de business, precum a făcut Jay-Z cu Tidal.

De la prima ei piesă și până acum, artista a lansat 5 albume number one și a vândut peste 40 de milioane de discuri.

Recent, Taylor Swift, aflată în turneul "Reputation Tour", și-a surprins fanii canadieni cu melodia "Summer of '69", cântată împreună cu Bryan Adams. Taylor Swift a spus că această piesă este una dintre preferatele ei din toate timpurile și a cerut publicului să cânte alături de ea.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album al Arianei Grande a debutat pe primul loc în Billboard 200

Ariana Grande, superstarul global premiat cu multiple discuri de platină, care a fost făcut furori în lumea pop internațională, a...

Închide