Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ce mesaj a transmis The Black Eyed Peas celor care vor merge la UNTOLD - VIDEO

Grupul The Black Eyed Peas, headlinerul zilei de duminică, 5 august, la UNTOLD 2018, le-a transmis un mesaj fanilor din România. Vă invităm să vizionaţi înregistrarea video și să aflați detalii despre concertul lor de la Cluj-Napoca.

Publicat

pe

Black Eyed Peas (2018)
Black Eyed Peas (2018)

Una dintre cele mai apreciate trupe pop din lume, The Black Eyed Peas revine în ţara noastră după 11 ani. Grupul va cânta în ultima zi a festivalului, duminică, cea mai aşteptată de către fani. Grupul lansa luna trecută piesa "Get It", după fascinantul release "Ring the Alarm" din luna mai. Pe cât de surprinzător vizual pe atât de plin mesaj social, civic şi politic acel track.

Black Eyed Peas a transmis următorul mesaj fanilor din România şi celor ce merg la UNTOLD:

Suntem will.i.am, Taboo, apl.de.ap şi suntem Black Eyed Peas. Abia aşteptam să ajungem în România pentru a concerta la UNTOLD Festival pe 5 august. Va fi un spectacol grozav, o performanţă deosebită, pe care nu vreţi să o rataţi.

Deci grăbiţi-vă, luaţi-vă biletele de pe UNTOLD.com. Pace! Ne vedem în curând!

Duminică, pe 5 august, mai urcă pe scena UNTOLD şi Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Jamie Jones şi Paul Kalkbrenner. Biletul pentru ziua de duminică costă 300 de lei, iar un abonament cu acces general pe toate zilele costă 650 lei. Un bilet pe o zi VIP pentru duminica 5 august este 500 de lei. Pe întreaga durată a festivalului, UNTOLD 2018 așteaptă în jur de 300.000 de spectatori.

RECOMANDARE: Află informații utile dacă mergi la UNTOLD 2018

The Black Eyed Peas au cântat în România ultimă oară în 2007, cu trupa Simplu în deschidere. Grupul este format în acest moment din will.i.am, Taboo şi apl.de.app, Fergie alegând să cânte doar solo în această perioadă şi nefăcând parte din grup. Am auzit totuşi o voce feminină interesantă pe piesa cea nouă "Ring the Alarm". Cu două single-uri lansate în acest an, e posibil ca BEP să pregătească un nou album.

Grupul muzical american The Black Eyed Peas a fost fondat în 1992, pornind la drum cu o aborare alternative hip-hop. Au trecut la pop la un moment, au frizat dance-ul, EDM-ul şi am resimţit chiar influenţe de jazz şi R&B pe piesele noi. Trupa a avut 2 perioade de pauză între 2007 şi 2009 şi 2012 şi 2015. Cel mai mare hit al grupului este "Where Is the Love", lansat în 2003. Formaţia primea 3 premii Grammy în 2010, după 5 nominalizări.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 2 august 2018

UNTOLD Festival 2018

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending