Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Când începe Vocea României 2018 și cu ce noutăți vine sezonul 8

Vocea României revine pe micile ecrane din toamnă. Cu doi antrenori noi, un decor high-tech și o schimbare de regulament majoră, cel de-al 8-lea sezon al emisiunii va debuta în forță la începutul lunii septembrie.
Antrenori Vocea României 2018

Antrenori Vocea României 2018

Păstrând tradiția, Vocea României 2018 va putea fi urmărită la PRO TV în fiecare vineri seara. Primul episod din cel de-al 8-lea sezon al emisiunii va fi difuzat pe 7 septembrie, de la 20:30, iar următorul sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20:00. Ca și în anii anteriori, show-ul de talente va fi prezentat de Pavel Bartoș, concursul având ca primă etapă audițiile pe nevăzute.

Preselecțiile pentru concurs au început încă din luna februarie, audițiile desfășurându-se în marile orașe ale țării: Cluj, Iași, Timișoara și București. Filmările audițiilor pe nevăzute au debutat în iulie, antrenorii având astfel ocazia de a se acomoda cu noile scaune, dar și cu noul decor al platoului.

Anul acesta, Laura Giurcanu va fi vloggerul oficial al emisiunii Vocea României. De la ea, publicul va afla exclusivități din backstage, Laura urmând să realizeaze scurte interviuri cu concurenții, dar și cu cei 4 antrenori.

Andra și Irina Rimes, noi antrenori la Vocea României 2018

În sezonul 8, juriul de la Vocea României trece pe formatul actual al emisiunii din America. Pentru prima oară, două dintre scaunele antrenorilor vor fi ocupate de voci feminine, spre deosebire de anii anteriori, în care un singur scaun revenea sexului frumos.

Anul acesta, juriul îi are în componență pe veteranii Tudor Chirilă și Smiley, și pe proaspetele antrenoare Andra și Irina Rimes. Cu o dinamică diferită, redată de personalitățile celor 4 artiști, lupta pentru cele mai bune voci se va da prin argumente raționale, dar și prin ocazionale înțepături între antrenori.

Schimburile de replici au fost savuroase chiar din prima zi pe platou, așa cum se poate vedea din clipul de prezentare recent publicat.

VIDEO: Prima zi pe platoul sezonului 8 Vocea României

Butonul de block - Schimbare de regulament la Vocea României 2018

Cel de-al 8-lea sezon Vocea României vine și cu o schimbare de regulament. Este introdus butonul de block, ce va permite oricărui antrenor să blocheze pe unul dintre colegii din juriu.

Fiecare scaun va avea, astfel, alte trei butoane galbene, cu numele celorlalți trei antrenori. Tudor, Irina, Andra și Smiley au posibilitatea să folosească acest buton o singură dată, în etapa audițiilor pe nevăzute. Antrenorul blocat nu va ști asta până nu va apăsa butonul roșu. Acesta se va întoarce și abia atunci va vedea că unul dintre colegii lui a decis să-l blocheze și că nu poate lupta pentru vocea care l-a cucerit.

Vocea României: butonul de block

Vocea României: butonul de block

Pentru a se cunoaște mai bine între ei, dar și pentru a se prezenta publicului, Irina Rimes, Tudor Chirilă, Andra și Smiley au acceptat de curând provocarea "Am / N-am". Aflăm, cu acest prilej, dacă jurații noului sezon Vocea României au avut vreodată o relație cu un fan / fană, dacă au trimis poze dezbrăcați, sau dacă au regretat lansarea vreunei piese.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește un fragment din noul videoclip al lui Rod Stewart, "Didn't I" - VIDEO

Rod Stewart îi oferă sfaturi de viață fiicei sale în noul videoclip "Didn't I". Melodia este extrasă de pe cel...

Închide