Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Bring Me the Horizon lansează piesa "Mantra", anunţă albumul "Amo"

După o perioadă de pauză, Bring Me the Horizon a lansat un single nou, cunoscut drept "Mantra". Acest release prefaţează un viitor album, numit "Amo". Noul material muzical a fost anticipat cu o campanie de teasing care îi invită pe fanii trupei să "pornească o sectă împreună".

Publicat

pe

Bring Me The Horizon Amo coperta album 2019
Bring Me The Horizon Amo coperta album 2019 │ FOTO: Bring Me the Horizon

"Mantra" este primul release oficial al trupei de la albumul din 2015 încoace, "That's the Spirit". Premiera piesei a venit în cadrul unei emisiuni BBC Radio 1, în care solistul Oli Sykes a promis că detalii despre noul album vor veni în zilele viitoare. La începutul acestei luni oraşele mari din Europa şi apoi şi SUA erau împânzite cu postere pe care scria "Do you wanna start a cult with me?" (Vrei să porneşti o sectă cu mine?), împreună cu un număr de telefon.

Cei care sunau la acel număr auzeau următorul mesaj:

"Bine ai venit la Mantra. Aici e Daniel. Îmi poţi spune numele tău pământean? Călătoria ta cu Mantra începe acum şi mă încântă să îţi împart începutul iluminării cu...."

Şi apoi urma o secţiune din această piesă. Vocea lui Oli sună mai curat pe acest track şi se îndepărtează de screamo-ul obişnuit până la ultimul LP.  Bring Me the Horizon pleacă în turneu în Europa în noiembrie, iar noul album, "Amo" ar urma să vină în 2019. Acesta este al şaselea LP al grupului britanic, care va sosi pe 11 ianuarie 2019, dacă totul merge bine. Coperta dezvăluită pentru primul single îl prezintă pe solistul Oli Sykes cu o freză nouă, cu părul roz şi cu mulţi tineri îmbrăcaţi în culori deschise în spatele său.

Trupa a postat pe Twitter şi imaginea de mai sus, cu un CD într-o pungă de plastic, acoperit cu inimioare şi vândut ca un soi de doză dintr-un halucinogen fanilor. Într-un interviu cu revista Kerrang! din această săptămână, Oli a declarat că noile piese le zdrobesc pe cele vechi la capitole precum varietate, libertate sau unicitate. A fost promisă şi o colaborare cu o artistă dintr-un gen muzical complet diferit.

În plus şi un artist "complet random" a fost promis pentru apariţie pe acest LP. Ar putea fi vorba despre Post Malone, aşa cum afirmă zvonurile din industria muzicală.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Bring Me the Horizon anunţă un nou album, lansează piesa "Amen"

Mărturisesc că am descoperit cam târziu faptul că Bring Me the Horizon a lansat o piesă nouă, "Amen". Între timp a anunţat şi un nou album şi a făcut senzaţie prin setul său live de la festivalul Download.

Publicat

pe

Coperta Bring Me The Horizon Post Human Nex Gen
Coperta Bring Me The Horizon Post Human Nex Gen │ FOTO: BMTH

Noul album Bring Me the Horizon se numeşte "POST HUMAN: NeX Gen" şi va fi lansat în a doua parte a anului 2023. Anunţul a venit în cadrul reprezentaţiei formaţiei de pe 9 iunie 2023, în cadrul Download Festival 2023. Formaţia a mai anunţat şi un turneu pe arene în 2024 şi cu puţin noroc ajunge şi în Europa şi în România.

Pe 15 septembrie trupa britanică cu Oli Sykes la voce va lansa albumul "POST HUMAN: NeX Gen" prin casele de discuri Sony/RCA şi apoi va pleca într-un turneu în Marea Britanie şi Irlanda, avându-i în deschidere pe cei de la Bad Omens, Cassyette şi Static Dress.

Noul single "AmEN!" este o ciudăţenie, în ideea că e neaşteptat de heavy, deşi îl are pe Lil Uzi Vert în distribuţie, dar şi pe Daryl Palumbo de la Glassjaw. În mai 2023 am avut parte şi de o piesă şi un videoclip mai emo, "LosT", cu extra tuşă de gore în videoclip. Ultimul material discografic mai amplu lansat de BMTH a fost EP-ul din 2020 "Post Human: Survival Horror".

Formaţia a dezvăluit recent că a lucrat la muzică nouă într-un studio construit în spatele autobuzului de turneu. A lucrat acolo cu producătorul Zakk Cervini. Am avut o sumedenie de vloguri-testimoniale în ultimii 3 ani documentând travaliul creativ. Bring Me the Horizon lua naştere în 2004 şi a reprezentat valul nou de metalcore, metal alternativ britanic şi electronic rock. Trupa a vândut peste 4 milioane de discuri la nivel global şi a cucerit topurile UK Rock & Metal cu piese ca "Throne", "Drown", "Mantra" şi "Parasite Eve". Are inclusiv colaborări cu Ed Sheeran şi Dani Filth de la Cradle of Filth.

BMTH a cântat la Electric Castle în 2019, în acelaşi an în care au ajuns în România şi Thirty Seconds to Mars şi Metric.

Citește în continuare

Trending