Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Bring Me the Horizon lansează piesa "Mantra", anunţă albumul "Amo"

După o perioadă de pauză, Bring Me the Horizon a lansat un single nou, cunoscut drept "Mantra". Acest release prefaţează un viitor album, numit "Amo". Noul material muzical a fost anticipat cu o campanie de teasing care îi invită pe fanii trupei să "pornească o sectă împreună".

Publicat

pe

Bring Me The Horizon Amo coperta album 2019
Bring Me The Horizon Amo coperta album 2019 │ FOTO: Bring Me the Horizon

"Mantra" este primul release oficial al trupei de la albumul din 2015 încoace, "That's the Spirit". Premiera piesei a venit în cadrul unei emisiuni BBC Radio 1, în care solistul Oli Sykes a promis că detalii despre noul album vor veni în zilele viitoare. La începutul acestei luni oraşele mari din Europa şi apoi şi SUA erau împânzite cu postere pe care scria "Do you wanna start a cult with me?" (Vrei să porneşti o sectă cu mine?), împreună cu un număr de telefon.

Cei care sunau la acel număr auzeau următorul mesaj:

"Bine ai venit la Mantra. Aici e Daniel. Îmi poţi spune numele tău pământean? Călătoria ta cu Mantra începe acum şi mă încântă să îţi împart începutul iluminării cu...."

Şi apoi urma o secţiune din această piesă. Vocea lui Oli sună mai curat pe acest track şi se îndepărtează de screamo-ul obişnuit până la ultimul LP.  Bring Me the Horizon pleacă în turneu în Europa în noiembrie, iar noul album, "Amo" ar urma să vină în 2019. Acesta este al şaselea LP al grupului britanic, care va sosi pe 11 ianuarie 2019, dacă totul merge bine. Coperta dezvăluită pentru primul single îl prezintă pe solistul Oli Sykes cu o freză nouă, cu părul roz şi cu mulţi tineri îmbrăcaţi în culori deschise în spatele său.

Trupa a postat pe Twitter şi imaginea de mai sus, cu un CD într-o pungă de plastic, acoperit cu inimioare şi vândut ca un soi de doză dintr-un halucinogen fanilor. Într-un interviu cu revista Kerrang! din această săptămână, Oli a declarat că noile piese le zdrobesc pe cele vechi la capitole precum varietate, libertate sau unicitate. A fost promisă şi o colaborare cu o artistă dintr-un gen muzical complet diferit.

În plus şi un artist "complet random" a fost promis pentru apariţie pe acest LP. Ar putea fi vorba despre Post Malone, aşa cum afirmă zvonurile din industria muzicală.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending