Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Bring Me the Horizon lansează piesa "Mantra", anunţă albumul "Amo"

După o perioadă de pauză, Bring Me the Horizon a lansat un single nou, cunoscut drept "Mantra". Acest release prefaţează un viitor album, numit "Amo". Noul material muzical a fost anticipat cu o campanie de teasing care îi invită pe fanii trupei să "pornească o sectă împreună".
Bring Me The Horizon Amo coperta album 2019

Bring Me The Horizon Amo coperta album 2019 (foto: Bring Me the Horizon)

"Mantra" este primul release oficial al trupei de la albumul din 2015 încoace, "That's the Spirit". Premiera piesei a venit în cadrul unei emisiuni BBC Radio 1, în care solistul Oli Sykes a promis că detalii despre noul album vor veni în zilele viitoare. La începutul acestei luni oraşele mari din Europa şi apoi şi SUA erau împânzite cu postere pe care scria "Do you wanna start a cult with me?" (Vrei să porneşti o sectă cu mine?), împreună cu un număr de telefon.

Cei care sunau la acel număr auzeau următorul mesaj:

"Bine ai venit la Mantra. Aici e Daniel. Îmi poţi spune numele tău pământean? Călătoria ta cu Mantra începe acum şi mă încântă să îţi împart începutul iluminării cu...."

Şi apoi urma o secţiune din această piesă. Vocea lui Oli sună mai curat pe acest track şi se îndepărtează de screamo-ul obişnuit până la ultimul LP.  Bring Me the Horizon pleacă în turneu în Europa în noiembrie, iar noul album, "Amo" ar urma să vină în 2019. Acesta este al şaselea LP al grupului britanic, care va sosi pe 11 ianuarie 2019, dacă totul merge bine. Coperta dezvăluită pentru primul single îl prezintă pe solistul Oli Sykes cu o freză nouă, cu părul roz şi cu mulţi tineri îmbrăcaţi în culori deschise în spatele său.

Trupa a postat pe Twitter şi imaginea de mai sus, cu un CD într-o pungă de plastic, acoperit cu inimioare şi vândut ca un soi de doză dintr-un halucinogen fanilor. Într-un interviu cu revista Kerrang! din această săptămână, Oli a declarat că noile piese le zdrobesc pe cele vechi la capitole precum varietate, libertate sau unicitate. A fost promisă şi o colaborare cu o artistă dintr-un gen muzical complet diferit.

În plus şi un artist "complet random" a fost promis pentru apariţie pe acest LP. Ar putea fi vorba despre Post Malone, aşa cum afirmă zvonurile din industria muzicală.

Citește mai multe despre Bring Me The Horizon
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rod Stewart concertează în Piața Constituției, la Zilele Bucureștiului 2018

Rod Stewart revine toamna aceasta în România, la 23 de ani de la ultima sa vizită în țara noastră. Veteranul...

Închide