Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Axl Rose are o sumedenie de piese gata pentru un nou album Guns N' Roses

Turneul de succes Guns N' Roses stabileşte recorduri după recorduri şi muzicienii din componenţa originală se simt atât de bine împreună, încât ar putea pregăti un album nou. Slash a oferit deja indicii în această direcţie şi acum aflăm că şi Axl Rose are o sumedenie de piese noi gata.
Axl & Slash

Axl & Slash

Marea reuniune a Guns N' Roses a avut loc în 2017, urmată de un turneu de foarte mare succes la nivel global. Formaţia a depăşit un record stabilit de Metallica, când vine vorba de numărul spectactorilor, cel puţin la concertele din Suedia.

Slash a declarat într-un interviu cu Classic Rock că are idei de riff-uri noi pentru piese Guns, în jur de 70-80 de riff-uri. Acestea vor fi împărţite între Guns N' Roses şi The Conspirators, cealaltă trupa pentru care activează full time chitaristul. Axl Rose ar avea multe melodii pregătite pentru înregistrare, iar Guns aşteaptă finalizarea turneului pentru a trece la înregistrări. Dacă totul merge bine şi orgoliile sunt bine controlate, albumul ar putea deveni un hit şi va fi din nou urmat de un turneu prelungit.

E ştiută deja tradiţia Guns de a petrece mult timp lucrând la albume, "Chinese Democracy" a fost o himeră aproape, cu peste un deceniu necesar pentru a fi gata. Pe de altă parte Slash e gata de lansarea unui LP cu Myles Kennedy şi The Conspirators. Albumul se numeşte "Living the Dream" şi va sosi pe 2 septembrie, urmat de un turneu.

Guns N' Roses se pregăteşte între timp de un concert în Monterrey, Mexic pe 3 noiembrie. Apoi urmează o incursiune în Asia, cu opriri în Filipine, Taiwan, Hong Kong, dar şi Emiratele Arabe şi Africa de Sud spre final de an. Muzicienii au fost headlineri la Download Festival în iunie şi au avut o chimie deosebită pe scenă, evocând perioada de glorie din anii '80. 2018 este un an important pentru formaţie, care a relansat albumul "Appetite for Destruction", cu zeci de melodii nemaiauzite până acum, demo-uri şi variante acustice.

Marele hit Guns "November Rain" a intrat în istorie luna trecută, fiind primul videoclip din anii '90 cu 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Cu aceste auspicii pozitive e nevoie doar de o sincronizare de program între muzicieni şi inspiraţie pentru a realiza o nouă capodoperă. Sperăm doar să nu mai aşteptăm 15 ani până la acest release.

Citește mai multe despre Axl RoseGuns N' RosesSlash
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bring Me the Horizon lansează piesa "Mantra", anunţă albumul "Amo"

După o perioadă de pauză, Bring Me the Horizon a lansat un single nou, cunoscut drept "Mantra". Acest release prefaţează...

Închide