Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Avicii a lăsat în urmă peste 200 de piese neterminate

DJ-ul suedez a lucrat cu Chris Martin de la Coldplay la o piesă ce urmează să fie lansată în curând. Află mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Avicii (Tim Bergling) în 2017
Avicii (Tim Bergling) în 2017 │ FOTO: www.avicii.com

Carl Falk, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Avicii, a publicat o fotografie pe Instagram prin care transmite că a terminat melodia "Heaven" și că îi este dor de DJ, cu care lucra întotdeauna în studio.

"Nu se simte la fel atunci când produc aceste piese fără tine lângă mine. Îmi e dor să te uiți peste umărul meu și să te îndoiești de fiecare mic detaliu din piesă."

Conform publicației suedeze Aftonbladet, Avicii a lăsat în urmă peste 200 de piese neterminate, iar echipa artistului urmează să aleagă o parte dintre ele pentru a lansa un viitor material discografic.

Managerul casei de discuri, Neil Jacobs, a declarat că sunt cele mai bune piese pe care le-a făcut Avicii în ultimii ani. Se pare că familia artistului s-a întâlnit cu reprezentanții casei de discuri pentru a discuta mai multe detalii despre viitorul album. Momentan nu s-a decis cine va produce melodiile. Discul va fi lansat până la finalul acestui an.

Într-un interviu pe care l-a oferit Neil Jacobs revistei Variety, la scurt timp după moartea artistului, acesta a mai spus:

"Tim avea o listă de oameni cu care își dorea să colaboreze pentru noul album. De fapt, acesta este ultimul lucru despre care am vorbit cu el."

Avicii, pe numele lui adevărat Tim Bergling, s-a stins din viață pe 20 aprilie.

Comentează

Trending