Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Armin van Buuren a mixat 7 ore la UNTOLD, a promis să revină în 2019

Armin van Buuren a stabilit un record de timp de mixaj la UNTOLD Festival 2018, mixând 7 ore pe scena festivalului. DJ-ul a fost la platane până la 9 dimineaţa şi s-a simţit atât de bine în România, încât a promis că va reveni în 2019.
Armin Van Buuren Untold 2018

Armin Van Buuren Untold 2018 │ FOTO: Armin Van Buuren

UNTOLD 2018 s-a desfăşurat pe parcursul a 4 zile la Cluj-Napoca şi a fost închis de reprezentaţia lui Armin Van Buuren. Pe scenă au urcat şi The Black Eyed Peas, The Prodigy, Diplo, The Chainsmokers, Jason Derulo şi Steve Aoki. Armin Van Buuren a sosit pe scena UNTOLD la ora 02:00 în ziua de 6 august şi a încheiat reprezentaţia la 9:10, luându-şi la revedere de la fani.

Artistul a promis că va reveni la anul şi a făcut aluzie la un număr cu totul special. Asta pentru că se împlineşte jumătate de deceniu de UNTOLD. Din reprezentaţia record a DJ-ului 2 ore au fost transmise live pe contul personal de Facebook, iar întregul eveniment a fost transmis pe contul oficial de YouTube UNTOLD. La final de concert muzicianul a prezentat o melodie compusă recent şi dedicată clujenilor. Acel single nu a fost încă lansat oficial.

Apoi a coborât în mulţime, a dat mâna cu fanii şi a dat autografe. Reprezentaţia nu este singulară, Armin mixând anul trecut până la răsărit la UNTOLD, timp de 5 ore. Olandezul a declarat în cadrul interviurilor de după show că se simte minunat în România, că iubeşte această ţară şi că îşi poate prezenta muzica în felul său.

Şi cei de la The Black Eyed Peas au fost impresionaţi de atmosfera de la UNTOLD 2018 şi au apreciat în special energia publicului. Muzicienii au declarat chiar că au subestimat festivalul şi nu se aşteptau să fie atât de uriaş. UNTOLD 2018 este cel mai mare festival de muzică electronică din România şi a adus zeci de mii de persoane pe Cluj Arena.

Armin Van Buuren este un DJ din Olanda, care mixează din 1996 şi este considerat unul dintre cei mai de succes disc jockey din lume. A fost plasat pe locul 4 în Topul 100 al DJ Mag în 2015 şi 2016, urcând pe 3 în 2017. Este doar al patrulea artist trance care a primit o nominalizare Grammy, aceasta venind în 2014.

Ultimul său album de studio este "Embrace", lansat în 2015, pe care artistul a experimentat cu noi instrumente şi sunete neabordate până atunci.

Citește mai multe despre Armin van Buuren
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash vorbește despre piese noi Guns N' Roses și cel mai ireal moment al reunirii

Pentru Slash, reconectarea cu Axl Rose prilejuită de reunirea Guns N' Roses a fost un moment ”uriaș”. Intervievat recent, chitaristul...

Închide