Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Ariana Grande i-a adus un omagiu Arethei Franklin în emisiunea lui Jimmy Fallon - VIDEO

Invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a anunța lansarea noului album "Sweetener", Ariana Grande a renunțat la interpretarea unei piese de pe propriul disc pentru a-i aduce în schimb un omagiu regretatei Aretha Franklin. ”Regina muzicii soul” s-a stins din viață chiar în ziua difuzării emisiunii.
Ariana Grande și The Roots cântând

Ariana Grande și The Roots cântând "Natural Woman" (cover Aretha Franklin)

Lumea muzicii a pierdut ieri o voce legendară a muzicii soul. Aretha Franklin a murit la vârsta de 76 de ani, lăsând în urma sa un palmares impresionant: nu mai puțin de 18 premii Grammy și peste 20 de piese situate în fruntea topului american Billboard.

Prezentă în emisiunea lui Jimmy Fallon, Ariana Grande a dorit să-i aducă un omagiu Arethei.

“Am întâlnit-o de câteva ori. Am cântat împreună la Casa Albă și a fost atât de drăguță”, a povestit Ariana. ”A fost o onoare să o întâlnesc și o vom celebra împreună.”

Tânăra artistă a interpretat în cadrul emisiunii una dintre cele mai iubite melodii din repertoriul Arethei Franklin, ”Natural Woman”. Compusă de Carole King și Gerry Goffin, melodia a fost lansată în 1967, urcând până pe poziția a 8-a în topul Billboard Hot 100. Melodia a fost preluată ulterior și de Mary J. Blige și Celine Dion.

VIDEO: Ariana Grande și The Roots cântă piesa "Natural Woman"

Ariana Grande a povestit în cadrul emisiunii și despre un telefon surpriză pe care l-a primit de la Aretha Franklin. ”Regina muzicii soul” a dorit să afle părerea Arianei în legătură cu muzica înregistrată de o rudă apropiată.

VIDEO: Ariana Grande a primit un telefon de la Aretha Franklin

Ariana Grande a lansat de curând cel de-al 4-lea album de studio, "Sweetener". Discul include colaborări cu Pharrell Williams, Nicki Minaj și Missy Elliott. Pe acest material se regăsesc single-urile ”The Light Is Coming” și ”God Is A Woman”.

Anul acesta, Ariana Grande "va redefini divinitatea" la MTV VMA. Artista calcă pe urmele divelor pop care au făcut istorie la MTV - Madonna, Britney Spears - și aduce la gala VMA 2018 controversata piesă ”God Is a Woman”, al cărei mesaj, ce îmbină sexualitatea cu divinitatea, ne amintește puțin de hitul Madonnei, ”Like a Prayer”. În cadrul ceremoniei de pe 20 august vor susține show-uri live și Shawn Mendes și Ryan Tedder cu Logic.

Citește mai multe despre Ariana Grande
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aretha Franklin, "Regina muzicii soul", a murit la 76 de ani

Aretha Franklin, vocea de neegalat a muzicii soul, a murit la vârsta de 76 de ani. Artista fusese diagnosticată cu...

Închide