Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Slipknot

Ariana Grande "va redefini divinitatea" la MTV VMA 2018

Ariana Grande calcă pe urmele divelor pop care au făcut istorie la MTV - Madonna, Britney Spears - și aduce la gala VMA de anul acesta controversata piesă ”God Is a Woman”. În cadrul ceremoniei de pe 20 august vor susține show-uri live și Shawn Mendes și Ryan Tedder cu Logic.
Ariana Grande în videoclipul ”God Is A Woman”

Ariana Grande în videoclipul ”God Is A Woman”

Gala MTV VMA 2018 se anunță a fi una picantă. Ariana Grande a fost confirmată în lista performerilor, fanii tinerei artiste putându-se aștepta la un show incendiar. Piesa pe care Ariana o va interpreta este ”God is a woman”, al cărei mesaj, ce îmbină sexualitatea cu divinitatea, ne amintește puțin de hitul Madonnei, ”Like a Prayer”. Ideea de bază a celor două piese este aceeași, diferența fiind că Madonna, la momentul respectiv, a fost ceva mai cuminte, și că divinitatea era cealaltă persoană din relație și nu ea însăși.

Și pentru că am amintit de Madonna, va fi interesant de urmărit dacă își va face apariția ”neanunțat” la gala MTV VMA. Spunem asta pentru că artista poate fi auzită în videoclipul Arianei Grande. Diva pop recită în clip celebra replică biblică a lui Samuel L Jackson din ”Pulp Fiction”: ”And you will KNOW my name is the lord when I lay my vengeance upon you.”

Show-ul Arianei de la MTV va avea loc la scurtă vreme de la lansarea celui mai nou album al ei, ”Sweetener”. Pe acest al 4-lea disc din cariera artistei de doar 25 de ani sunt incluse și piesele "No Tears Left to Cry" și "The Light Is Coming" feat. Nicki Minaj.

Pe lista artiștilor confirmați la eveniment se numără și tânărul Shawn Mendes. Acesta va interpreta pentru publicul MTV piesa “In My Blood”, ce a primit anul acesta 3 nominalizări la VMA. Este totodată și primul single extras de pe cel mai recent album, ce-i poartă numele. LP-ul a debutat pe prima poziție în topul US Billboard 200.

Ryan Tedder cu Logic vor cânta la gala de pe 20 august piesa “One Day”, a rapper-ului. Acesta a primit două nominalizări, în categoriile Best Collaboration și Video With a Message.

Jennifer Lopez, care primește anul acesta trofeul Michael Jackson Video Vanguard Award, va susține, de asemenea, un recital. Artista a fost nominalizată și în alte două categorii de premii VMA, pentru ultimul ei videoclip, “Dinero”.

Gala MTV VMA 2018 va avea loc pe 20 august, la Radio City Music Hall din New York. Artista cu cele mai multe nominalizări este Cardi B. Rapperița are 10 nominalizări, fiind urmată de The Carters (Beyonce și Jay-Z) cu 8.

Citește mai multe despre Ariana GrandeLogicRyan TedderShawn Mendes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce mesaj a transmis The Black Eyed Peas celor care vor merge la UNTOLD - VIDEO

Grupul The Black Eyed Peas, headlinerul zilei de duminică, 5 august, la UNTOLD 2018, le-a transmis un mesaj fanilor din...

Închide