Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Aretha Franklin, "Regina muzicii soul", a murit la 76 de ani

Aretha Franklin, vocea de neegalat a muzicii soul, a murit la vârsta de 76 de ani. Artista fusese diagnosticată cu cancer în 2010, anul trecut anunțându-și retragerea din muzică.
Aretha Franklin

Aretha Franklin

Regina indiscutabilă a muzicii soul, Aretha Franklin, s-a stins din viață astăzi, 16 august. Artista a murit în locuința ei din Detroit, fiind răpusă de un cancer pancreatic avansat.

Trista veste a fost confirmată de publicistul artistei, care a transmis anunțul către Associated Press, împreună cu o declarație a familiei:

”În unul dintre cele mai întunecate momente din viața noastră, nu reușim să găsim cuvintele potrivite pentru a exprima durerea din inimile noastre. Am pierdut stâlpul și stânca familiei noastre.”

Aretha Franklin a fost prima femeie inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Nicio altă vocalistă nu s-a putut ridica la înălțimile monumentalei sale cariere. Artista are în palmares 18 premii Grammy și este considerată de către editorii revistei Rolling Stone ”cea mai bună cântăreață a tututuror timpurilor”.

Citește mai multe despre Aretha Franklin
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
457 de chitariști au stabilit un nou record cântând "Highway to Hell" - VIDEO

Pentru 457 de chitariști, ”Highway to Hell” a devenit ”Drumul către Cartea Recordurilor”. Veniți în Sydney special pentru a cânta...

Închide