Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Agenţia de modelling a lui Kate Moss a recrutat un fost headliner de la Neversea

Agenţia de modelling a lui Kate Moss a recrutat-o pe Rita Ora drept cel mai nou fotomodel din portofoliu. Rita era deja cunoscută pentru lookul său şi pentru cât de chic se prezintă la concerte şi evenimente. Acum fostul headliner de la Neversea a trecut serios la modelling.

Publicat

pe

Kate Moss Rita Ora agentie modelling 2018
Kate Moss Rita Ora agentie modelling 2018 │ FOTO: Kate Moss

Confirmând colaborarea cu agenţia lui Kate Moss, tânăra artistă a postat o fotografie pe Instagram, în care apare împreună cu Kate. Aceasta mutare vine după ce Ora a fost nevoită să îşi ceară scuze pentru că a mizat prea mult pe senzualitate în clipul piesei "Girls", exploatând doar exteriorul nu şi interiorul feminin. Şi-a cerut scuze şi comunităţii LGBTQ, afirmând că nu a confiscat imaginea gay şi că a avut relaţii şi cu femei în trecut.

Rita a declarat pentru un tabloid britanic că o consideră pe Kate Moss un mentor şi un prieten pe viaţă. Kate Moss Agency este o agenţie de modelling populară în Marea Britanie şi nu numai, având o sumedenie de fotomodele apreciate de marile case de modă. Se pare că Rita avea deja un contract cu altă agenţie, Next Model Management, dar relaţia sa cu acea firmă s-a stricat din cauza bugetelor pentru campanii şi a comportamentului artistei. Gurile rele spun că aceasta întârzia la sesiunile foto.

Rita a colaborat cu Next timp de 6 ani, împreună cu alte nume mari din muzică, precun Ellie Goulding, Alexa Chung şi Dua Lipa. Rita nu e deloc străină de lumea modei, pentru că a fost gazdă a câteva ediţii de America's Next Top Model, în ciuda faptului că nu este un nume "de casă" pentru fashion-ul american.

Kate Moss este unul dintre cele mai celebre fotomodele din lume şi o femeie de afaceri, care administrează propria casă de modă. Debuta la finalul erei supermodelelor şi devenea celebră la mijlocul anilor '90 ca parte a trendului heroin chic. Colaborările sale cu Calvin Klein au fost legendare, iar cariera sa a fost onorată în 2014 cu o distincţie British Fashion Award. Moss este şi editor fashion la revista Vogue.

Rita Ora, pe numele său complet Rita Sahatçiu Ora se trage din fosta Iugoslavie, dar a fost rapid adoptată de Marea Britanie ca artistă proprie. Are o carieră muzicală de 10 ani în spate şi a colaborat cu Adidas în 2014 pentru designuri Adidas Originals. În 2017 concerta în România pentru prima oară, la Neversea, urcând pe aceeaşi scenă cu Jason Derulo.

Comentează

Trending