Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Zayn lansează un single extrem de catchy, "Sour Diesel" - AUDIO

Zayn Malik e pe val şi după ce a oferit detalii despre viitorul album, acum lansează un nou single de pe acesta, "Sour Diesel". Piesa s-ar simţi ca acasă la radio-urile anilor '80, având acel vibe clasic al hiturilor de acum 30 de ani. Vă invităm să ascultaţi release-ul în cadrul articolului.

Publicat

pe

Coperta Single Zayn Sour Diesel
Coperta Single Zayn Sour Diesel │ FOTO: Zayn

Cu un bas şi o chitară care l-ar face mândru pe Prince şi cu vocalize şi modulaţii demne de George Michael, Zayn ne arată de ce a fost inclus pe coloana sonoră a peliculelor "Fifty Shades". "Sour Diesel" este un preview pentru al doilea album din cariera muzicianului. Începe cu tobe discrete şi o voce în şoaptă, pentru a încheia glorios cu solo-uri neaşteptat de înălţătoare şi complexe.

Noul release a fost compus de către Zayn şi Malay, cu care artistul a lucrat la albumul său de debut, "Mind of Mine". Rob Cavallo este de asemenea trecut la "credits", având rol de producător al acestei melodii. Deja avem şi un videoclip pentru single, dar acesta este disponibil în exclusivitate prin Apple Music deocamdată. În acel clip Zayn joacă rolul unui super erou de tip "vigilante".

Zayn a fost foarte activ în ultima vreme, lansând piesele "Let Me", "Entertainer" şi coverul după Elvis "Can't Help Falling In Love". "Sour Diesel" a avut premiera în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la Beats 1 Radio prin Apple Music. Fostul membru One Direction a ajuns des în tabloide în ultima vreme pentru relaţia sa cu Gigi Hadid, ale cărei creaţii de modă a început de altfel să le poarte.

În versurile noii creaţii compară o femeie cu drogurile. "Sour Diesel" este de altfel numele unei specialităţi de cannabis, vândută legal în unele state din SUA. În cadrul clipului oficial şi pe coperta single-ului muzicianul apare cu o cască de super erou, care aminteşte de un X-Men precum Juggernaut.

Zain Javadd "Zayn" Malik este un tânăr artist britanic, în vârstă de 25 de ani, activ din anul 2010. A dat probe ca artist solo în cadrul competiţiei The X Factor în 2010. După ce a fost eliminat de acolo ca performer solo a revenit împreună cu alţi 4 concurenţi sub forma trupei One Direction. Boy band-ul a avut o popularitate globală uriaşă, dar Malik a părăsit grupul în 2015, semnând cu RCA Records.

A preferat un sounds R&B pentru materialele ulterioare, precum LP-ul de debut "Mind of Mine".

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending