Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Zayn lansează un single extrem de catchy, "Sour Diesel" - AUDIO

Zayn Malik e pe val şi după ce a oferit detalii despre viitorul album, acum lansează un nou single de pe acesta, "Sour Diesel". Piesa s-ar simţi ca acasă la radio-urile anilor '80, având acel vibe clasic al hiturilor de acum 30 de ani. Vă invităm să ascultaţi release-ul în cadrul articolului.

Publicat

pe

Coperta Single Zayn Sour Diesel
Coperta Single Zayn Sour Diesel │ FOTO: Zayn

Cu un bas şi o chitară care l-ar face mândru pe Prince şi cu vocalize şi modulaţii demne de George Michael, Zayn ne arată de ce a fost inclus pe coloana sonoră a peliculelor "Fifty Shades". "Sour Diesel" este un preview pentru al doilea album din cariera muzicianului. Începe cu tobe discrete şi o voce în şoaptă, pentru a încheia glorios cu solo-uri neaşteptat de înălţătoare şi complexe.

Noul release a fost compus de către Zayn şi Malay, cu care artistul a lucrat la albumul său de debut, "Mind of Mine". Rob Cavallo este de asemenea trecut la "credits", având rol de producător al acestei melodii. Deja avem şi un videoclip pentru single, dar acesta este disponibil în exclusivitate prin Apple Music deocamdată. În acel clip Zayn joacă rolul unui super erou de tip "vigilante".

Zayn a fost foarte activ în ultima vreme, lansând piesele "Let Me", "Entertainer" şi coverul după Elvis "Can't Help Falling In Love". "Sour Diesel" a avut premiera în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la Beats 1 Radio prin Apple Music. Fostul membru One Direction a ajuns des în tabloide în ultima vreme pentru relaţia sa cu Gigi Hadid, ale cărei creaţii de modă a început de altfel să le poarte.

În versurile noii creaţii compară o femeie cu drogurile. "Sour Diesel" este de altfel numele unei specialităţi de cannabis, vândută legal în unele state din SUA. În cadrul clipului oficial şi pe coperta single-ului muzicianul apare cu o cască de super erou, care aminteşte de un X-Men precum Juggernaut.

Zain Javadd "Zayn" Malik este un tânăr artist britanic, în vârstă de 25 de ani, activ din anul 2010. A dat probe ca artist solo în cadrul competiţiei The X Factor în 2010. După ce a fost eliminat de acolo ca performer solo a revenit împreună cu alţi 4 concurenţi sub forma trupei One Direction. Boy band-ul a avut o popularitate globală uriaşă, dar Malik a părăsit grupul în 2015, semnând cu RCA Records.

A preferat un sounds R&B pentru materialele ulterioare, precum LP-ul de debut "Mind of Mine".

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

ZAYN lansează piesa "Vibez" și anunță un album nou - AUDIO

ZAYN începe anul în forță cu două vești. Artistul de 27 de ani lansează o nouă piesă, dar și un material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor săptămâna viitoare. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

ZAYN - Better
ZAYN - Better

Piesa "Vibez" marchează prima lansare a lui ZAYN în 2021, fiind, în același timp, și cel de-al doilea single de pe viitorul album, "Nobody Is Listening". Este cel de-al treilea disc din cariera solo a muzicianul și va fi lansat pe 15 ianuarie.

"Vibez" este o melodie ce debordează de senzualitate. Este dedicată modelului Gigi Hadid, iubita și mama copilului său. Încărcate de insinuări, versurile vorbesc de atingeri, energii, apartenență și afecțiune.

Anterior acestui single, ZAYN a lansat "Better", o baladă în versurile căruia Zayn privește retrospectiv la evoluția relației sale cu Gigi. Albumul "Nobody Is Listening" conține 11 piese și se anunță a fi "cel mai personal proiect de până acum", după cum a declarat muzicianul.

Tracklist "Nobody Is Listening":

 1. Calamity
 2. Better
 3. Outside
 4. Vibez
 5. When Love’s Around (feat. Syd)
 6. Connexion
 7. Sweat
 8. Unf**kwitable
 9. Windowsill (feat. Devlin)
 10. Tightrope
 11. River Road

Zayn Malik a cunoscut succesul odată cu înființarea trupei One Direction. În 2015, artistul a părăsit formația și a început o carieră solo, marcată până acum de două albume lansate, "Mind of Mine" (2016) și "Icarus Falls" (2018), piese ce au cucerit topurile, numeroase premii muzicale și diverse colaborări cu artiști precum Taylor Swift, Nicki Minaj și Sia.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending