Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Zayn lansează un single extrem de catchy, "Sour Diesel" - AUDIO

Zayn Malik e pe val şi după ce a oferit detalii despre viitorul album, acum lansează un nou single de pe acesta, "Sour Diesel". Piesa s-ar simţi ca acasă la radio-urile anilor '80, având acel vibe clasic al hiturilor de acum 30 de ani. Vă invităm să ascultaţi release-ul în cadrul articolului.
Coperta Single Zayn Sour Diesel

Coperta Single Zayn Sour Diesel (foto: Zayn)

Cu un bas şi o chitară care l-ar face mândru pe Prince şi cu vocalize şi modulaţii demne de George Michael, Zayn ne arată de ce a fost inclus pe coloana sonoră a peliculelor "Fifty Shades". "Sour Diesel" este un preview pentru al doilea album din cariera muzicianului. Începe cu tobe discrete şi o voce în şoaptă, pentru a încheia glorios cu solo-uri neaşteptat de înălţătoare şi complexe.

Noul release a fost compus de către Zayn şi Malay, cu care artistul a lucrat la albumul său de debut, "Mind of Mine". Rob Cavallo este de asemenea trecut la "credits", având rol de producător al acestei melodii. Deja avem şi un videoclip pentru single, dar acesta este disponibil în exclusivitate prin Apple Music deocamdată. În acel clip Zayn joacă rolul unui super erou de tip "vigilante".

Zayn a fost foarte activ în ultima vreme, lansând piesele "Let Me", "Entertainer" şi coverul după Elvis "Can't Help Falling In Love". "Sour Diesel" a avut premiera în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la Beats 1 Radio prin Apple Music. Fostul membru One Direction a ajuns des în tabloide în ultima vreme pentru relaţia sa cu Gigi Hadid, ale cărei creaţii de modă a început de altfel să le poarte.

În versurile noii creaţii compară o femeie cu drogurile. "Sour Diesel" este de altfel numele unei specialităţi de cannabis, vândută legal în unele state din SUA. În cadrul clipului oficial şi pe coperta single-ului muzicianul apare cu o cască de super erou, care aminteşte de un X-Men precum Juggernaut.

Zain Javadd "Zayn" Malik este un tânăr artist britanic, în vârstă de 25 de ani, activ din anul 2010. A dat probe ca artist solo în cadrul competiţiei The X Factor în 2010. După ce a fost eliminat de acolo ca performer solo a revenit împreună cu alţi 4 concurenţi sub forma trupei One Direction. Boy band-ul a avut o popularitate globală uriaşă, dar Malik a părăsit grupul în 2015, semnând cu RCA Records.

A preferat un sounds R&B pentru materialele ulterioare, precum LP-ul de debut "Mind of Mine".

Citește mai multe despre Zayn
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă Imagine Dragons, "Natural" - AUDIO

Imagine Dragons continuă să evolueze în sunet şi creativitate prin lansarea piesei "Natural". Noua melodie are un aer teatral, de...

Închide